Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kristinos Kazlauskaitės suknelei sunaudota 30 metrų medžiagos!

Foto naujienai: Kristinos Kazlauskaitės suknelei sunaudota 30 metrų medžiagos!
Kristina naujam TV projektui pasipuošė įspūdinga suknele / zmones24.lt
Jau kitą šeštadienį, vasario 9-ąją, 21.00 val. startuosiančiame muzikiniame TV3 projekte „Švieski man vėl“ jo vedėja Kristina Kazlauskaitė jaučiasi tikra ponia - du dizaineriai sukūrė būtent jai skirtą prabangią suknelę. Naujame šou Kristina tarpininkaus šilto ir šalto gyvenime mačiusiems šlagerių atlikėjams ir jauniems maksimalizmo kupiniems dainininkams - komisijos nariams.
Premjeros proga dizaineriai Egidijus Rainys ir Egidijus Sidaras nusprendė ją papuošti kaip tikrą damą - du kūrėjai suvienijo jėgas ir pasiuvo natūralaus šilko ilgą prabangią suknelę. Jai sunaudota beveik 30 metrų medžiagos - šeši metrai natūralaus itališko šilko ir 20 metrų tiulio.
„Tai unikali suknelė, kurią net sunku įvertinti. Pradėję kurti Kristinos stilių iškart supratome, kokio drabužio pirmai laidai jai reikėtų. O ir Kristina per pirmąjį filmavimą buvo labai patenkinta - nors mes su ja nesikonsultavome, paaiškėjo, kad pataikėme į dešimtuką - žalia spalva yra viena jos mėgstamiausių", - pasisekusiu darbu džiaugiasi dizaineris E. Rainys.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius