Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Skaityti apie sportą - taip pat sportas.
Išbandyti
Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Kur Žydrūnas Savickas išleis iškovotus tūkstančius?

Už laimėtus devyniasdešimt tūkstančių litų sportininkas ruošis labai svarbioms varžyboms. „Viską turiu, ko man reikia. Taigi, nežadu be reikalo švaistyti laimėtų pinigų“, – rimtai kalbėjo Žydrūnas Savickas.
Foto naujienai: Kur Žydrūnas Savickas išleis iškovotus tūkstančius?
Foto naujienai: Kur Žydrūnas Savickas išleis iškovotus tūkstančius? / zmones24.lt
Sportininkas Žydrūnas Savickas išties galingas. Dar vienas apdovanojimas prestižinėse galiūnų varžybose ir jis prilygs kultūrizmo legendai, dabartiniam Kalifornijos gubernatoriui Arnoldui Schwarzeneggeriui!

Šešiskart čempionas
Lietuvos stipruolis Žydrūnas Savickas savo žygdarbiais garsina mūsų šalies vardą net už Atlanto. Visai neseniai jis grįžo iš prestižinių „Arnold‘s Strongman“, organizuojamų Arnoldo Schwarzeneggerio, varžybų, vykusių Amerikoje. Jis ir vėl pats stipriausias! Jau dvidešimt metų intensyviai sportuojantis Žydrūnas iš Amerikos vėl (net šeštąjį kartą!) grįžo tapęs čempionu! „Praėjusiais metais šiek tiek ilsėjausi ir varžybose dalyvavau savo malonumui, todėl, manau, kad tas poilsis vėl padidino alkį – aš troškau pasauliui įrodyti, kad esu pats stipriausias“, – juokavo Žydrūnas. Ir ne juokais įrodė. Sportininkas prisipažino, kad tai buvo vienos sudėtingiausių varžybų, nes iš pradžių jam ne itin sekėsi, bet neapleidęs minties, jog turi būti pats geriausias, jis atidavė visas jėgas ir tapo absoliučiu čempionu. „Šiemet daugelis tikėjosi, kad pavyks mane įveikti, bet išėjo kaip visada – vis tiek nugalėjau aš“, – šmaikštavo savimi pasitikintis vyras. O kad pasitikėjimas savimi pagrindinis sėkmės garantas – stipriausias pasaulio vyras net neabejoja. Pasak sportininko, tik tikėdamas savo jėgomis, nuosekliai eidamas savo tikslo link gali pasiekti didžiųjų aukštumų. Žydrūnas prasitarė, kad net pats Arnoldas Schwarzeneggeris, kasmet per apdovanojimų ceremoniją spausdamas jam ranką, atsisveikina iki kitų metų. „Jis spaudžia ranką tik nugalėtojui, vadinasi, tiki, kad kitais metais man vėl pasiseks.“ Stipriausias pasaulio vyras šmaikštauja, kad dar vienas apdovanojimas ir jis prilygs pačiam Arnoldui. „Šis žmogus turi septynis apdovanojimas, taigi man iki jo tetrūksta tik vieno“, – sakė Žydrūnas ir pridūrė, kad kitąmet šį tikslą pasistengs įgyvendinti.

Didžiausia gerbėja – draugė Jurgita
Po tokių sunkių išbandymų, pasak Žydrūno, svarbiausia – artimųjų dėmesys. „Nereikia jokių dovanų, užtenka kartu pabūti, paplepėti ir visiems nuoširdžiai pasidžiaugti pergale“, – pasakojo jis. Šį kartą iš Amerikos grįžusį savo gyvenimo draugą su gėlėmis ir skania vakariene pasitiko mylimoji Jurgita „Ji didžiausia mano gerbėja. Kai sekasi – visada nuoširdžiai džiaugiasi, kai nesiseka – labiausiai palaiko“, – atvirai sakė Žydrūnas.
Už laimėtus devyniasdešimt tūkstančių litų sportininkas ruošis labai svarbioms varžyboms. „Viską turiu, ko man reikia. Taigi, nežadu be reikalo švaistyti laimėtų pinigų“, – rimtai kalbėjo Žydrūnas Savickas. Tik tikri vyrai neleidžia sau užmigti ant laurų. Vos tik spėjęs atsigauti po sunkių varžybų ir varginančios kelionės, jau kitą dieną jis sėdo į automobilį ir vėl vyko į sporto klubą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Didžiausiame Bukčių miško parke Vilniuje pasivaikščioti kviečia trys nauji maršrutai
Reklama
„Huawei FreeBuds 6i“ – iki 100 eurų kainuojančios belaidės ausinės
Reklama
Vaikų vasaros atostogoms įsibėgėjant, „Telia Play“ kino rekomendacijos vaikams ir visai šeimai
Reklama
„Įspūdžiai išliko visam gyvenimui“: TV bokštas kviečia pasivaikščioti 170 metrų aukštyje