Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Laidoje „Diagnozė: valdžia“ – kandidatų į prezidentus žmonos

Penkerius metus Lietuva neturi pirmosios šalies poros – prezidento ir pirmosios ponios. Galbūt po šių rinkimų situacija pasikeis? LNK laida „Diagnozė: valdžia“ aiškinsis, kaip dėl pirmosios šalies ponios statuso varžosi kandidatų žmonos.
Agnė Zuokienė
Agnė Zuokienė / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Vienos politikų žmonos tampa įtakingomis savo sutuoktinių patarėjomis, kitos mieliau slepiasi šešėlyje. Lietuvoje įprasta, kad politikai savo antrųjų pusių neįtraukia į kovas dėl svarbiausių postų ar į valstybės valdymą.

Laidoje „Diagnozė: valdžia“ šį trečiadienio vakarą 20.25 val. susitiks keturių kandidatų į Prezidentus žmonos: Jolanta Paulauskienė, Nika Puteikienė, Severina Balčytienė ir Agnė Zuokienė.

„Normalių politikų dažniausiai būna ir normalios žmonos. Ir atvirkščiai“, – pareikš  dizaineris Aleksandras Pogrebnojus, nevengiantis tiesmukų komentarų ne tik apie madą. A.Pogrebnojus pataria politikėms ir politikų žmonoms aklai nepasitikėti dizaineriais.  

LNK nuotr./Severina Balčytienė
LNK nuotr./Severina Balčytienė

Socialdemokratų kandidato Zigmanto Balčyčio žmona S.Balčytienė sako, kad vyrą pergalės atveju apdovanotų žemaitišku bučiniu. „Bet manau, kad didžiausia pergalė būtų ne man, o Lietuvai“, – vyrą giria S.Balčytienė. Ji sako apie vyrą prisiklausanti įvairiausių gandų, tačiau stengiasi į juos nereaguoti ar bent jau neparodyti vyrui. „Aš prie vyro neverkiu“, – prisipažins S.Balčytienė.

Ar Agnei  Zuokienei užteks pinigų įvykdyti pažadą? „Jei kas nors mano vyrui esate davęs kyšį – pasakykite. Sumokėsiu dvigubai“, – taip į sklandančius gandus, kad Vilniaus meras ima kyšius, reaguoja jo žmona A.Zuokienė. Šeimos biudžetui A.Zuoko kandidatavimas ir taip jau kainavo daugiau kaip 40 000 litų.

Kiek už vyro pergalę lažybų punkte pastatė N.Puteikienė? „Sėkmės atveju laimėčiau 25 tūkstančius litų“, – teigia iš vyro pergalės susilažinusi N.Puteikienė. Šeimos biudžetą pavyko papildyti ir po Seimo rinkimų, lažybų punkte išleido vos kelis litus, laimėjo kelis tūkstančius litų.

LNK nuotr./Nika Puteikienė
LNK nuotr./Nika Puteikienė


   
N.Puteikienė atvirai pasakoja ir apie N.Puteikio praeities nuodėmes. Ji atskleidė, kad girtas į areštinę prieš kelerius metus papuolęs politikas, tiesiai iš jos vėl nuėjo į barą, iš kur galiausiai jai teko vyrą traukte traukti. Paaiškėjo, kad  su N.Puteikiu linksminęsis kolega buvo tarp žurnalistų, kurie užfiksavo politiką už grotų.  

Kuriam kandidatui laimėjus, prezidentinė šeima keltųsi gyventi į Daukanto aikštės rūmus, o ne į Turniškes? Kas Paulauskų šeimoje daužo lėkštes? Kurio kandidato žmona tiksliausiai atspės, kiek vyras uždirbtų tapęs prezidentu? Kuris kandidatas į prezidentus kaklaraištį riša tik žvelgdamas į schemą prie veidrodžio?  LNK laida „Diagnozė: valdžia“ trečiadienį 20. 25 val. per LNK su Rasa Tapiniene.

LNK nuotr./ Jolanta Paulauskienė
LNK nuotr./ Jolanta Paulauskienė

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius