Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Laura Imbrasienė tikisi ir kitą sezoną likti televizijoje

Sužibėjusi kaip puiki televizijos šokių ir dainų projektų vedėja gražuolė Laura Imbrasienė nuoširdžiai prisipažįsta, kad darbas televizijoje jai labai patinka ir tikisi, kad ateinantį sezoną neteks apsieiti be laidos vedėjos kėdės.
Foto naujienai: Laura Imbrasienė tikisi ir kitą sezoną likti televizijoje
Foto naujienai: Laura Imbrasienė tikisi ir kitą sezoną likti televizijoje / zmones24.lt
Sužibėjusi kaip puiki televizijos šokių ir dainų projektų vedėja gražuolė Laura Imbrasienė nuoširdžiai prisipažįsta, kad darbas televizijoje jai labai patinka ir tikisi, kad ateinantį sezoną neteks apsieiti be laidos vedėjos kėdės. „Baisiai norėčiau dar dirbti ne viename projekte! Ir būtent LTV televizijoje, nes čia – pati šauniausia komanda“, – pagyrimų kolegoms negaili ji. Sako, kad jau priprato prie tiesioginio eterio, tačiau kojos, neslepia ji, vis dar dreba prieš kiekvieną pasirodymą televizijoje. „Jaučiuosi puikiai, bet jeigu tik suklystu, labai išgyvenu dėl kiekvieno mažmožio“, – pasakoja Laura Imbrasienė. „Lietuvos dainų dešimtukas“ jau eina į pabaigą, tad ir jo vedėjams Laurai Imbrasienei bei Rolandui Vilkončiui artėja atostogų metas. Pasibaigus projektui, moteris ketina šiek tiek atsipūsti ir susidėlioti ateities planus. Kol kas šiltas vasaros dienas leis savo sodyboje su vyru ir sūnumi, o rudeniop ketina skristi į Portugaliją. O kada dukrytė? Laura atvira: „Iš karto susisukčiau, jeigu kas nors dabar pasakytų, kad tikrai gims dukra. Mat pagal skaičiavimus nenusimato... Laikas viską parodys, o jei gimtų antras sūnus, juokiuosi, kad „varytume“ iki futbolo komandos!“ – šmaikštauja Laura. Pasirodo, dukrelės artimiausiuose Lauros Imbrasienės planuose nėra, tačiau prasitarė, kad kol kas jos galva užimta kitais rūpesčiais, apie kuriuos moteris kalba nenoriai. „Turiu slaptą planą, bet kol kas dar nenoriu nieko pasakoti. Kai viskas bus aišku, pažadu – apie tai tikrai išgirsite“, –intriguoja Laura Imbrasienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius