Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lidija Rasutis užsidirbo kailiniams

Lidija RASUTIS (50) tik lengviau atsikvėpė sužinojusi, kad kitą sezoną nebebus jos ir bičiulės Ritos DAPKUTĖS (46) vedamos televizijos laidos „Superpenketukas".
Foto naujienai: Lidija Rasutis užsidirbo kailiniams
Jono Staselio nuotrauka / zmones24.lt
Temos: 1 Lidija Rasutis
Lidija RASUTIS (50) tik lengviau atsikvėpė sužinojusi, kad kitą sezoną nebebus jos ir bičiulės Ritos DAPKUTĖS (46) vedamos televizijos laidos „Superpenketukas". „Man buvo labai įdomu - kaip vaikui saldainių parduotuvėje. Bet reikia ir namuose ką nors nuveikti. Pastarieji metai buvo tokie įtempti... - neslėpė ponia Lidija. - Pirmiausia reikia parašyti magistro darbą - juk studijas Vilniaus dailės akademijoje baigiau prieš porą metų." Nauja patirtis netgi sukėlė minčių, kad jame norėtų analizuoti televizijos vadybą („Kodėl sukuriama tiek daug naujų projektų, bet po sezono jie dingsta?"). Nors atsisveikindama su televizija (o gal laikinai?) Lidija ašarų nebraukė, prisipažino, kad labai trūks vieno dalyko - uždarbio. „Už pirmą atlygį įsigijau tokius smagius, trumpus, baltus audinių kailinius! Tiesiog jų nenusivelku", - džiaugėsi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius