-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Livija Gradauskienė ir Radži: ir ką gi jie darys?

LNK „Žvaigždžių duetuose" gimė nauja pora. Į sceną kartu žengs pleputė Livija GRADAUSKIENĖ (34) ir pagyvenusių moteriškių numylėtinis Radži (20).
Foto naujienai: Livija Gradauskienė ir Radži: ir ką gi jie darys?
Jono Staselio ir LNK archyvo nuotraukos / zmones24.lt
LNK „Žvaigždžių duetuose" gimė nauja pora. Į sceną kartu žengs pleputė Livija GRADAUSKIENĖ (34) ir pagyvenusių moteriškių numylėtinis Radži (20). Žinovai tikina, kad sėkmė šiai porai - garantuota. Pesimistai svarsto, kaip rimta dviejų vaikų motina galėjo leistis į tokią avantiūrą - juk Radži garsėja nesutramdomu charakteriu, be to, jau matyti žvaigždžių ligos požymių. Klausydama tokių kalbų Livija tik juokiasi: „Man rodos, idealiai tinkame vienas kitam. Geresnio partnerio nė negalėjau tikėtis, juk į visa tai žiūriu linksmai." Kas žino, gal yra ir kitų sumetimų, juo labiau kad Livijos bičiuliai tikina, jog viena mėgstamiausių jos „dainuojamosios tautosakos" frazių yra eilutė iš populiarios Radži dainos „Ką daryt?!"
Pats Radži apie būsimą darbą kol kas nuomonės neturi. Sako tik kartą girdėjęs, kaip Livija dainuoja: „Nelabai, nelabai..." Paklaustas, ar rengiasi dalytis scenos patirtimi, „keliukas" nieko neatskleidžia: „Dar pamatysim, kaip čia viskas klostysis."

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius