Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Lūpdažių džiunglių“ komedija moko vertinti šalia esančios draugės petį

Naujas televizijos serialas „Lūpdažių džiunglės“ startuos šiandien, gruodžio 29-ąją, ir pakeis visų pamėgtą intriguojančią „Nusivylusių namų šeimininkių“ kasdienybę.
Foto naujienai: „Lūpdažių džiunglių“ komedija moko vertinti šalia esančios draugės petį
TV3 nuotr. / zmones24.lt

Naujas televizijos serialas „Lūpdažių džiunglės“ startuos šiandien, gruodžio 29-ąją, ir pakeis visų pamėgtą intriguojančią „Nusivylusių namų šeimininkių“ kasdienybę. Naujajame seriale taip pat netruks ir intrigų, ir nusivylimų, ir džiaugsmų. Svarbiausia - tai bus pasakojimas apie moteris, kad ir kokių aukštumų jos siektų, labiausiai džiaugiasi viena kitos draugija ir parama.

„Nors „Lūpdažių džiunglės“ pasakoja apie šiuolaikiškas moteris, bet kokia kaina trokštančias karjeros, jos supranta, kad gyvenime pasieksi pilnatvę turėdamas draugišką petį, į kurį visada galėsi atsiremti. Šis serialas moko suprasti, kad moteris ne tik kovoja, bet ir vertina tikrą draugystę“, - sako viena pagrindinių „Lūpdažių džiunglių“ aktorė Lindsay Price.

Trys draugės susiduria su įvairiausiais sunkumais darbe ir asmeniniame gyvenime - kaip ir dauguma, jos trokšta karjeros, darnios šeimos ir gyvenimo meilės. Viktorijai, Niko ir Vendei kelias į sėkmę pasitaikė duobėtas, laimė jos turi šalia viena kitą.

Pagal „Sekso ir miesto“ autorės Candace Bushnell knygą pastatytas televizijos serialas sulaukė didelio susidomėjimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius