Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Manekenė Evelina Daukšaitė įkūrė grožio mokyklą

Evelina Daukšaitė (30) daugelio reklamų veidas, modelis ir šokėja pradės Lietuvoje naują veiklą. Vilniuje įkūrė moters mokyklą „Katės Namai“.
Foto naujienai: Manekenė Evelina Daukšaitė įkūrė grožio mokyklą
Foto naujienai: Manekenė Evelina Daukšaitė įkūrė grožio mokyklą / zmones24.lt
Temos: 1 Mokykla
Evelina Daukšaitė (30) daugelio reklamų veidas, modelis ir šokėja pradės Lietuvoje naują veiklą. Vilniuje įkūrė moters mokyklą „Katės Namai“.
Evelina šią idėją atsivežė į Lietuvą iš Paryžiaus. Prancūzijoje ir kitose vakarų Europos šalyse tokio pobūdžio mokyklos turi gilias istorines šaknis. Jose moterys mokosi gracijos, plastikos, šokio ir kitų moteriškumo subtilybių. Sofi Loren mano, kad vyrai vertina protingas moteris, o gražias moteris pastebi net minioje bei ilgai nepamiršta žaviųjų.Daugelio garsių moterų gražiausios savybės tampa etalonu kitoms. Evelina pasiryžo pasidalinti savo sukaupta patirtimi bei suteikti mūsų krašto moterims galimybes pažinti moteriškumo subtilybes. „Pasinaudojus moteriškų kerų galimybėmis, galima daug pasiekti. Moteriški kerai padeda pelnyti simpatijas, užkariauti vyriškio širdį bei padaryti kasdienius namų ruošos darbus žaismingais“,- šypsosi Evelina. „Katės namai“ - džiugi naujiena daugeliui moterų, kurios trokšta būti žavesnės ir moteriškesnės. „Moters žavesys - tai ne vien išpuoselėta išorė, stengimasis sureikšminti išvaizdą. Moters žavesys - tai sugebėjimas skleisti charizmą, būti paslaptinga ir atvira, nuoširdžia bei gyvastinga. Puoselėjamas subtilus moteriškumas – tai jėga, kuri maloniai talkina bendravimui“,- tikina Evelina.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius