Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Mindaugas Mickevičius-Mino tapo knygos herojumi

Dainininkas Mindaugas MICKEVIČIUS-MINO (31) nuo šiol gali girtis ne tik laimėjimais scenoje, bet ir tuo, kad, ko gero, vienintelis iš visų realybės šou dalyvių tapo naujos knygos „Nojus ir Ema" herojumi.
Foto naujienai: Mindaugas Mickevičius-Mino tapo knygos herojumi
Žurnalo "Žmonės" nuotr. / zmones24.lt
Dainininkas Mindaugas MICKEVIČIUS-MINO (31) nuo šiol gali girtis ne tik laimėjimais scenoje, bet ir tuo, kad, ko gero, vienintelis iš visų realybės šou dalyvių tapo naujos knygos „Nojus ir Ema" herojumi. Nors kol kas šis leidinys - ne biografinis, pasididžiavimo ir garbės atlikėjas teigia jaučiantis nė kiek ne mažiau.


Kaip nutiko, kad tapai pagrindinio knygos veikėjo prototipu?
Maždaug prieš pusmetį, atrodo, per koncertą Panevėžyje prie manęs priėjo mergaitė - vienuoliktokė ar dvyliktokė. Iškart nuramino: „Nebijok, nesu agresyvi gerbėja, noriu tik pasikalbėti." Ji papasakojo, kad baigia rašyti nedidelį romaną, bet niekaip nesiseka iki galo sukurti pagrindinio herojaus paveikslo. Iš pradžių mane pamačiusi per televiziją, paskui - gyvai, nusprendė, kad išvaizda ir charakteriu jis turi būti panašus. Neturėjau dėl ko prieštarauti.

O jeigu knygoje tavo herojus - seksualinis maniakas ar žmogžudys?..
Aišku, nenorėčiau būti vulgaraus ar labai erotinio turinio knygos herojumi, bet kai autorė atsiuntė paskaityti kelias būsimo kūrinio ištraukas, pamačiau, kad jis mielas. Graži paauglių istorija su trupučiu fantastikos. Žodžiu, nepiktybiškas.

Koks jausmas, kai apie tave rašo ne tik straipsnius, bet ir romanus?
Smagus ir geras, bet visada galvojau: kad apie tave parašytų knygą, turi būti labai nusipelnęs, atidavęs gyvenimą kitiems, galiausiai - ne trisdešimtmetis. Todėl ir šiuo atveju jaučiuosi pagerbtas už nieką. Kita vertus, tai - dar ne biografinė knyga. Ir visai smagu, kad kam nors esu įdomus, išsiskiriantis. Beje, vis dažniau pagalvoju, jog pačiam jau reikėtų parašyti - apie patirtį „Kelyje į žvaigždes". Kasmet, žiūrėdamas vis naujus žvaigždžių kalvės šou, pastebiu labai aiškius žmonių elgsenos scenarijus. Kas ką „sodins", kas ką darys, iš pradžių visi apsimetinės ir stengsis draugauti... Tikrai turėčiau ką parašyti knygoje „Kaip išgyventi realybės šou"...

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius