-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nerijus Juška savo didžiosios meilės vis dar ieško

„Baleto solistas“ – taip parašyta Nerijaus vizitinėje kortelėje. Scenoje jis jau 12 metų. Ten jaunas vyras net mirti pasiruošęs, tačiau prieš tai jis dar nori surasti didžiąją savo gyvenimo meilę.
Foto naujienai: Nerijus Juška savo didžiosios meilės vis dar ieško
Foto naujienai: Nerijus Juška savo didžiosios meilės vis dar ieško / zmones24.lt
Temos: 1 Nerijus Juška
„Baleto solistas“ – taip parašyta Nerijaus vizitinėje kortelėje. Scenoje jis jau 12 metų. Ten jaunas vyras net mirti pasiruošęs, tačiau prieš tai jis dar nori surasti didžiąją savo gyvenimo meilę.

Mino man ne konkurentas
Vienoje televizijos laidoje Nerijus Juška pasipiršo šokių grupės „Tina Dance“ vadovei Kristinai Navickaitei. Aišku, tai buvo gražus pokštas, tačiau žiniasklaidą apskriejo naujiena, kad Nerijus iš tiesų neabejingas gražuolei Tinai, kuri pastaruoju metu laiką leidžia su atlikėju Mino. „Ji – mano gera draugė. Labai nuostabi mergaitė. Dažnai susiskambiname, susirašome žinutėmis. Man Mino tikrai ne konkurentas. O aš jam – nežinau...“ – šypsosi jis. Nerijus jau nebesistebi, kad jį poruoja su daugeliu merginų. „Tik pasirodyk su kažkuo renginyje – iškart supuola fotografai. Užtat ir neberandu vakaro kompanionių, visos bijo eiti, nes žino, kad fotografuos, prirašys nesąmonių, – atvirai sako Nerijus. – Juk jei su tuo žmogumi einu linksmintis, nereiškia, kad su juo ir miegu!“ Širdies draugės teatro artistas neturi jau dvejus metus.

Niekam nesakė „myliu“
Ilgiausia Nerijaus draugystė tęsėsi pusantrų metų. Nei šiai, nei kuriai nors kitai merginai baleto solistas nėra ištaręs „myliu“. „Tai yra visiškai tuščias žodis, aš jo niekam nesakau. Gal ir nebuvo to tikro jausmo“, – svarsto Nerijus. Tačiau kokia turi būti meilė, jis įsivaizduoja: „Turiu būti išprotėjęs, pakvaišęs, man turi „nuvažiuoti stogas“, kad ištarčiau „myliu“!“ Nerijus prisipažino, kad šito jausmo bijo: „Esu karjeros žmogus, negalėčiau daug laiko skirti mylimam žmogui. Turbūt ir „tempiu tą gumą“ – va, karjera baigsis, tada galėsiu įsimylėti. Tačiau man jau baisu darosi – juk norėsiu vaikų. Jau ir dabar noriu. Draugų vaikai atbėga, apkabina – nepakartojamas jausmas. Dažnai susimąstau, kad turėčiau savo vaiką – išprotėčiau iš laimės.“ Nerijus nenorėtų, kad vaikai sektų jo pėdomis – tegul jie užsiima naudingesne veikla. „Specialybė labai sunki, savo vaikų netraumuočiau. Jei baletas tampa darbu, tu laisvo laiko visai neturi, turi labai daug ką aukoti ir riboti. Kelioms dienoms išvažiuoti negali, turi kasdien repetuoti. Per visą savo karjerą nė karto nesu atostogavęs užsienyje – negalėčiau sau leisti savaitei pabėgti iš Lietuvos ir nutraukti repeticijų. Esu visą pasaulį apvažiavęs, tačiau visur – darbo reikalais“, – sako Nerijus.

Nori numirti scenoje
Į pensiją baleto solistai išleidžiami sulaukę 38-erių, tačiau, pasak Nerijaus, karjera tęsiasi tol, kol leidžia jėgos. Kas bus po teatro? „Man atrodo, kad šoksiu visą gyvenimą. Ir numirsiu scenoje – aštuoniasdešimtmetis „Romeo“. Čia būtų idealiausias scenarijus. Planų turiu daug, vienas iš jų – atidaryti savo baleto mokyklą“, – sako jis. Nerijus yra prasitaręs, kad teatro artistai milijonų neuždirba. „Iš valdiško darbo turtų tikrai nesusikrausi. Kad ir kokia žvaigždė šiame teatre būtum, daugiau vis tiek neuždirbsi. Ir leisti sau apsipirkinėti prabangiose parduotuvėse teatro artistai tikrai negali. Kartais tenka sudalyvauti privačiuose vakarėliuose, gaila, kad jų tiek mažai – mielai priimčiau kvietimus. Kodėl niekas nesugalvoja į savo vestuves pasikviesti baleto artistų?..“ – svarsto N. Juška.

Dažnas vakarėlių svečias
Nerijus pajuto, kad pastaruoju metu populiarumo jam tikrai netrūksta. „Kur spjausi, ten Juška“, – taip dabartinę situaciją apibūdina pats solistas. Tačiau žvaigžde vadinti savęs jis nedrįsta. „Paprasčiausiai pastaruoju metu turėjau daugiau laisvo laiko, leidau sau atsipalaiduoti, po vakarėlius pavaikščioti, taip ir atsidurdavau žurnalų puslapiuose. Man nereikia jokios reklamos, juk neturiu savo teatro, neturiu intereso pritraukti kuo daugiau žiūrovų. Į vakarėlius vaikštau tikrai ne dėl to, kad mane nufotografuotų. Visą gyvenimą neleidau sau per daug atsipalaiduoti. 12 metų viską aukojau, tik dabar leidau sau iš tiesų pagyventi. Tačiau alkoholis man – tabu, nes žinau, kad ryte laukia repeticija“, – paaiškina N. Juška.

Vasarą laukia įkurtuvės
Kol kas Nerijus gyvena nuomojamame bute, tačiau prieš dvejus metus jis nusipirko nuosavą namą: „Per tiek metų uždirbau nemenką sumą pinigų. Gaudavau atlyginimą – nešdavau į banką, tačiau tie pinigai nuvertėjo. Pradėjęs dirbti, gaudavau 300 litų, o ką dabar reiškia tokie pinigai?! Vienas juokas! Bet vis tiek sutaupiau šiokią tokią sumą, dar pasiėmiau paskolą iš banko. Šią vasarą jau planuoju įkurtuves.“ Nerijus nusipirko sudegusį namą, kuriame dabar teliko sutvarkyti santechniką ir pasirūpinti baldais. „Po repeticijos stengiuosi nuvažiuoti prie savo namo. Įeinu į teritoriją ir pajuntu, kokia ten gera aura. Ramu, tylu, smegenys pasiilsi nuo visko. Pats didžiausias privalumas – aukšta mūrinė tvora, kad paparacai nematytų, kaip kieme laksto nuogas Juška“, – juokiasi Nerijus. Kadangi visus uždirbtus pinigus Nerijus išleidžia nuosavo namo baigiamiesiems darbams, automobilio jis neturi. „Turiu gerų draugų, kurie automobilį paskolina. Vieną savaitę su vienu važinėju, kitą – su kitu. O prieš kelias dienas teko pasinaudoti viešuoju transportu. Buvau viename vakarėlyje kazino, išėjęs apsižiūrėjau, kad visiškai neturiu pinigų. Teko lipti į troleibusą. Čia buvo „cirkas“ – atsisėdau pačiame gale, išsitraukiau telefoną ir visą kelią susigūžęs prašnekėjau, kad tik niekas manęs neatpažintų“, – juokiasi Nerijus, troleibusu paskutinį kartą važiavęs prieš 12 metų.

Moterį reikia užkariauti
Nerijus neslepia, kad jam patinka išvaizdžios moterys: „Ir būtinai, kad turėtų gerą humoro jausmą. Rimtos moterys mane nervina!“ Tačiau jis prisipažįsta, kad traukia tas moteris, kurios jo nedomina. „Iki šiol visada gaudavau tai, ko noriu. Iš prigimties esu kovotojas. Kiekvieną moterį reikia užkariauti. Bet blogiausia, kad anksčiau man nebūdavo gėda kovoti dėl moters, o dabar aš jau bijau pralaimėti. Štai ką daro populiarumas!“ – šypsosi Nerijus. Jaunas vyras neslepia, kad kadaise susitikinėjo su ištekėjusiomis moterimis: „Mane labai domino vyresnės moterys, o tokios dažniausiai būdavo jau užimtos. Dabar žvalgausi į jaunesnes. Arba išsiskyrusias.“ Ir ištikimybe artistas netiki. Tačiau įsitikinęs – jei dėl moters pamestų galvą, tuomet būtų ištikimas visą gyvenimą.
Pokalbio pabaigoje Nerijus netikėtai prisipažino, kad visai neseniai buvo pasimatyme: „Su mergina, kuri man labai patinka. Ir graži, ir šmaikšti – būtent tokia, kokios ieškau. Tačiau negaliu išduoti, kas ji. Tai žinoma mergina, mane su ja ne kartą fotografavo, tačiau kol kas neišduosiu. Dėl jos aš pasiryžęs kovoti!“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius