Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nicole Kidman panaši į šikšnosparnį?

Nicole Kidman tiek daug kartų leidosi botuliną, kad kosmetinės medicinos pramonė gali susigadinti gerą vardą dėl to, kad sukūrė „šikšnosparnio veidą“, sako aukščiausio lygio Kanados kosmetinės medicinos ekspertas.
Foto naujienai: Nicole Kidman panaši į šikšnosparnį?
Nicole Kidman filmo „The Golden Compass“ premjeroje Tokijuje. Scanpix nuotrauka / zmones24.lt
Nicole Kidman tiek daug kartų leidosi botuliną, kad kosmetinės medicinos pramonė gali susigadinti gerą vardą dėl to, kad sukūrė „šikšnosparnio veidą“, sako aukščiausio lygio Kanados kosmetinės medicinos ekspertas. Holivudo žvaigždė neigia vartojanti priemones nuo raukšlių. Ji teigia, kad jos išvaizda yra „visiškai natūrali“. Bet geriausias Amerikos gydytojas Martinas Braunas neabejoja, kad Kidman yra tikra botulino „entuziastė“. Gyd. Braunas Australijoje vykusioje kosmetinės medicinos konferencijoje pasakė, kad Kidman vartoja vaistus „neteisingu laiku ir netinkamą kiekį“. Vaistai paralyžiuoja veido raumenis ir išlygina raukšles. „Atrodo, kad Nicole susileidžia botuliną iki renginio likus 2-3 savaitėms. Tada jai užlipus ant scenos, pvz., atsiimti Akademijos apdovanojimą, ji atrodo keistai, tarsi užšaldyta,“ – sakė gyd. Braunas. „Ji atrodo lyg šikšnosparnis su per daug pakeltais antakiais, nors kaktos vidurinė dalis būna pakritusi žemiau. Atsiimdama „Oskarą“ ji verkia, bet jos veide niekas nejuda. Iš tiesų toks pavyzdys nedaro mums garbės, nes moterys, kurios ateina pas mus, sako, kad nenori atrodyti taip kaip Nicole“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius