Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Pagiežos“ ekipažas: Vytaras Radzevičius ir Martynas Starkus

Šį savaitgalį iš Vilniaus trys senutėliai mersedesai pajudės Šilko keliu. Tokį pavadinimą savo kelionei sugalvojo žurnalistai Vytaras Radzevičius (40) ir Martynas Starkus (35).
Foto naujienai: „Pagiežos“ ekipažas: Vytaras Radzevičius ir Martynas Starkus
Žurnalo „Žmonės“ nuotrauka / zmones24.lt
Šį savaitgalį iš Vilniaus trys senutėliai mersedesai pajudės Šilko keliu. Tokį pavadinimą savo kelionei sugalvojo žurnalistai Vytaras Radzevičius (40) ir Martynas Starkus (35). Vieninteliame jų automobilyje moterų nebus. „Kaip tik todėl, – juokauja, – savo mersiuką pavadinome „Pagieža“.“ Keliauti be moterų – smagiau? „Ne visai, užtat savo ekipažą taip ir pavadinome“, – sako Vytaras. Ir vis dėlto nei jis, nei Martynas neabejoja, kad be moterų būna mažiau rūpesčių. Juk vidury miško tikrai niekas neieškos dušo arba neužsinorės ką tik užplikytos kavos. „Ir dar neprašys grįžti laiku namo“, – juokauja Vytaras. Užtat juodu su Martynu savo dukras žada pamaloninti originaliomis dovanomis iš egzotiškų kraštų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius