Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Skaityti apie sportą - taip pat sportas.
Išbandyti
Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Pamela Anderson: „Playboy“ zuikutis

Sekso dievaite vadinama Pamela Anderson - viena iš efektingiausių ir karščiausių blondinių pasaulyje, daugiausia kartų pozavusi erotiniam žurnalui „Playboy" ir iki šiol pasaulį žavinti savo moteriškomis grožybėmis.
Foto naujienai: Pamela Anderson: „Playboy“ zuikutis
Bulls nuotrauka / zmones24.lt

Vardas, pavardė: Pamela Denise Anderson.

Gimimo vieta, data: 1967 07 01, Kanada.

Šeima, kurioje gimė: tėvas Barry Andersonas - krosnių remonto meistras, mama Carol

Anderson - padavėja.

Meilės nuotykiai: susitikinėjo su Crissu Angelu (41), Stephenu Dorffu (35), Deanu Cainu (42), Sylvesteriu Stallone (62), Ricku Salomonu (40), buvo susižadėjusi su Švedijos modeliu Marcusu Schenkenbergu (40), buvo užmezgusi romaną su Abu Dabyje gyvenančiu karališkosios šeimos nariu.

Šeiminė padėtis: išsiskyrusi; du kartus buvo ištekėjusi už Tommy Lee (46) ir kartą už Kido Rocko (37); turi du sūnus Brandoną Thomą Lee (12) ir Dylaną Jaggerį Lee (10).

Karjera: pripažintas sekso simbolis, aktorė, režisierė; 1997 m. pelnė „Sour Apple" apdovanojimą ir „Avietę" už vaidmenį filme „Barb Wire".


Sekso dievaite vadinama Pamela Anderson - viena iš efektingiausių ir karščiausių blondinių pasaulyje, daugiausia kartų pozavusi erotiniam žurnalui „Playboy" ir iki šiol pasaulį žavinti savo moteriškomis grožybėmis.


Viskas nuo pradžių...


Gimusi nedideliame Kanados miestelyje maža mergaitė kadaise troško būti lengvojo kultūrizmo trenere, tačiau jos svajonės realizavosi su kaupu. Pamela tapo daugelio vyrų fantazijų moterimi ir sekso simboliu. Mokykloje tamsiaplaukės, kukliais drabužiais besirengiančios tylios ir ramios merginos šlovės kelias prasidėjo nuo lemtingo apsilankymo regbio varžybose. Išgarsėjusios Pamelos atvaizdas papuošė šimtus žurnalų viršelių, o putlios jos lūpos ir silikoninės krūtys tapo neatsiejama jos seksualumo dalimi. Beje, išraiškingiausios šviesiaplaukės moters kūno vietos ne kartą buvo tobulinamos. Kaip teigia Pamela Anderson, jos „draugystė" su krūtimis ir lūpomis primena žmonių bendravimą, kuris kupinas meilės ir neapykantos scenų. Būtent dėl tokios savo išvaizdos Pam gaudavo įspūdingus honorarus, kuriuos išleisdavo sekso reikmenų parduotuvėse ir žaviems niekučiams. Bėgant laikui, moteris suprato, kad visą gyvenimą nusirenginėti ji nenori, ir nutarė savo jėgas išbandyti televizijoje. Turbūt neatsiras nė vieno, kuris nebūtų matęs šios moters, įsispraudusios į gundantį raudoną gelbėtojos kostiumėlį, bėgiojančios paplūdimiu vėjo kedenamais plaukais. Būtent iš televizorių ekranų pasaulis pamatė ir pažino visai kitokią Pamelą.

 

Nenori pasenti


Nors Pamela Anderson jau įžengė į penktąją dešimtį, jos elgesys ir išvaizda mažai kuo skiriasi nuo tos mergaičiukės, kuri pirmąkart pasirodė „Playboy" žurnalo viršelyje (beje, šiam leidiniui įspūdingoji moteris pozavo net 13 kartų!). Neseniai vykusiame vieno menininko parodos atidaryme Pam pasirodė apsirengusi tik marškinėlius ir oranžines kelnaites. Taip atrodydama, ji jautėsi fantastiškai: noriai pozavo fotografams, demonstravo nepridengtas dailias kojas, atvirai flirtavo. Aplinkiniai, negalėdami atitraukti akių nuo tokios parodos lankytojos, tarpusavyje šnabždėjo neva aktorei trūksta dėmesio ir ji negali susitaikyti su tuo, kad sensta.

Dar nepamiršta istorija, kai žurnalų puslapiai mirgėte mirgėjo nuotraukomis, kuriuose žvaigždė užfiksuota Hughui Hefneriui 82-ojo gimtadienio proga nuoga nešanti tortą ir jį įteikianti „Playboy" tėtušiui. Pamela niekada nepasižymėjo kuklumu, bet tikrai ne kiekviena moteris, sulaukusi tokio amžiaus ir būdama dviejų berniukų mama, tam ryžtųsi! Įspūdingoji blondinė tiesiog negali pamiršti savo pomėgių nusirengti, sukiotis aplink erotiniam šokiui šokti skirtą stulpą ir pripažįsta, kad ji, net ir būdama 60-ies metų, neketina atsisakyti tokių malonumų.


Blogiukų viliotoja


Pamela šventai įsitikinusi, kad jai lemta bendrauti tik su blogais vyrukais, mat jei jos kelyje pasipainiotų geruolis, jis kaip mat būtų išvestas iš doros kelio. Peržvelgus šviesiaplaukės buvusių meilužių sąrašą, net nekyla abejonių, jog tai yra gryniausia tiesa. Dvejos vedybos ir dvejos Pam skyrybos su skandalingu rokeriu Tommy Lee (46) yra puikus pavyzdys, kad širdžiai neįsakysi. Pamela su Tommy susipažino 1994-aisiais per Naujųjų metų vakarėlį. Jis priėjo prie seksualios blondinės ir liežuviu jai lyžtelėjo per veidą. Prabėgus vos trisdešimt šešioms valandoms po tokios „romantiškos" pažinties, jie susituokė. Tačiau po kelerių metų Pamelos ir Tommy santuoka iširo, nes vyras prieš moterį smurtavo, ją įžeidinėjo. Ne kartą kentėjusi nuo mylimo sutuoktinio agresyvios rankos Pam blogų praeities dienų stengiasi neprisiminti - moteris tikra tuo, kad senatvėje ji anūkus sūpuo, būtent Lee draugijoje. Antroji gražuolės santuoka su muzikantu Kidu Rocku (37) truko vos pusmetį. Šią sąjungą lydėjo barniai, skandalai ir pykčiai dėl vyro „draugystės" su svaigalais. Poros skyrybų dokumentuose nurodoma, kad sutuoktiniai išsiskyrė dėl per daug skirtingų charakterių. Nors Pamela Anderson užkariavo milijonų vyrų širdis, iki šiol laimingos ir darnios šeimos moteriai nesisekė sukurti, tad gal gražuolei vertėtų žvilgterėti į geruolius?..


Sėkmė - geriausias kerštas


Vos pusmetį išbuvęs Pamelos vyru Kidas Rockas (37) pareiškė, kad šios skyrybos padėjo jam atrasti tikrąjį kelią į sėkmę. Užuot laiką leidęs moterų draugijoje ar vartojęs narkotikus, muzikantas visą laiką skyrė muzikai ir sukūrė geriausią per savo karjerą albumą. Tik išsiskyręs su įspūdingąja gražuole vyras pažvelgė į savo gyvenimą iš šalies ir suprato, ko jis iš tiesų trokšta. O trokšta Kidas tik muzikos. Roko atlikėjo teigimu, pagerėjusi jo, kaip muzikanto, padėtis yra žlugusios santuokos su Pamela Anderson padarinys. Beje, vos tik spėjęs išsiskirti su Pam, Kidas pasiskelbė esąs visų gyvūnų teisių gynėjų priešas, taip pat ir buvusios žmonos, kuri taip pat ne vienerius metus yra aktyvi kovoja už gyvūnų teises. Kidas nesupranta šių žmonių. Jis mielai dėvi kailinius ir jam nieko nereikštų susipykti su gyvūnų globos organizacija.


10 faktų apie Pamelą


  • 1. Pamela Anderson gimė 1967 metais liepos 1 dieną. Ji buvo pirmasis kūdikis, Kanadoje gimęs per Kanados valstybės 100-ąjį jubiliejų. Už tai jos tėvai buvo apdovanoti piniginiu prizu, o Pamela pavadinta „šimtmečio kūdikiu".
  • 2. Iš tikrųjų Pamela yra brunetė. Plaukus ji pasišviesino įstojusi į koledžą.
  • 3. Pamela Anderson - vegetarė.
  • 4. Mokydamasi mokykloje, aktyviai žaidė tinklinį ir pelnė ne vieną apdovanojimą.
  • 5. Mokykloje ne vienerius metus grojo saksofonu.
  • 6. Pamela pirmąkart pasididino krūtis 19-os metų.
  • 7. Praėjus pusmečiui po vestuvių su Tommy Lee, Pamela paskelbė serganti hepatitu C. Šia liga ji užsikrėtė nuo savo vyro, kai ta pačia adata sutuoktiniams buvo daromos vestuvinės tatuiruotės.
  • 8. 1999 metais ji buvo televizijos serialo „V.I.P.", kuriame vaidino pagrindinį vaidmenį, prodiuserė.
  • 9. Gražuolė vaidino 16-oje filmų.
  • 10. Pamela yra labiausiai fotografuojama moteris pasaulyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Didžiausiame Bukčių miško parke Vilniuje pasivaikščioti kviečia trys nauji maršrutai
Reklama
„Huawei FreeBuds 6i“ – iki 100 eurų kainuojančios belaidės ausinės
Reklama
Vaikų vasaros atostogoms įsibėgėjant, „Telia Play“ kino rekomendacijos vaikams ir visai šeimai
Reklama
„Įspūdžiai išliko visam gyvenimui“: TV bokštas kviečia pasivaikščioti 170 metrų aukštyje