Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Skaityti apie sportą - taip pat sportas.
Išbandyti
Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Paulius Stalionis pribrendo albumui

„Džiaugiuosi ir tuo, kad tai bus puiki dovana mano antrajam vaikui, kuris netrukus turėtų ateiti į šį pasaulį. ,“ – pasakojo Paulius Stalionis.
Foto naujienai: Paulius Stalionis pribrendo albumui
Foto naujienai: Paulius Stalionis pribrendo albumui / zmones24.lt
Gegužės mėnesį pasirodys debiutinis Paulio Stalionio albumas „Vakarai ilgi“. Nors kūrybinis atlikėjo kelias prasidėjo, kai jam buvo šešeri, tačiau solinę dainininko karjerą jis pradėjo tik prieš kelerius metus. Pauliaus Stalionio vardas turėtų būti senai žinomas ne vienam muzikos gerbėjui, jo sukurtos dainos arba jų tekstai atliekami grupės „Dinamika“, Irmos Jurgelevičiūtės - Sėlenienės, Ingos Valinskienės, Rositos Čivilytės, Romo Dambrausko, Ovidijaus Vyšniausko, Mango ir kt. atlikėjų repertuaruose. Daugiau nei 50 jo sukurtų tekstų skamba žymaus estrados grando Edmundo Kučinsko albumuose. „Savas dainas po truputį įrašinėjau beveik 5 metus, su ilgomis pauzėmis, tad jame atsispindės įvairiausi mano gyvenimo etapai ir esu tikras, kad mano albumas bus visiškai subrandintas, kaip geras vynas,“ – juokavo atlikėjas. „Džiaugiuosi ir tuo, kad tai bus puiki dovana mano antrajam vaikui, kuris netrukus turėtų ateiti į šį pasaulį. Prieš 9 metus savo pirmajam vaikui parašiau knygutę, o antrasis galės džiaugtis mano dainomis,“ – pasakojo Paulius Stalionis.
Televizijos žiūrovai ir radijo klausytojai puikiai žino dainininko atliekamas dainas „Vakarai ilgi“, „Būna blogiau“, „Jeigu tavęs nebūtų“, „Lietuvaitės“. Jo kūryba išsiskiria romantiškais, visiems suprantamais ir prasmingais tekstais. Visos Pauliaus Stalionio atliekamos dainos yra sukurtos jo paties. Repertuare neišgirsite svetimų melodijų ir koverių. „Mano stiprioji pusė yra tekstas, kuriuos rašau jau nuo mažens. Visos dainos prasmę gali lemti tik vienas žodis, tie, kas atidžiai klauso mano kūrinių, tikrai supras, ką noriu pasakyti. Tai tikrai nėra beprasmiai tekstai, kurie derinasi prie muzikos, kiekviena daina stengiuosi perteikti savo pasaulėžiūrą ir pasakyti kažką naujo,“ – teigė atlikėjas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Didžiausiame Bukčių miško parke Vilniuje pasivaikščioti kviečia trys nauji maršrutai
Reklama
„Huawei FreeBuds 6i“ – iki 100 eurų kainuojančios belaidės ausinės
Reklama
Vaikų vasaros atostogoms įsibėgėjant, „Telia Play“ kino rekomendacijos vaikams ir visai šeimai
Reklama
„Įspūdžiai išliko visam gyvenimui“: TV bokštas kviečia pasivaikščioti 170 metrų aukštyje