Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pete‘o Doherty neįprasta paroda – krauju piešti paveikslai

Kalėjime sėdintis Pete‘as Doherty surengė piešinių parodą ir taip sukėlė didžiulį prieš narkotikus kovojančių organizacijų nepasitenkinimą.
Foto naujienai: Pete‘o Doherty neįprasta paroda – krauju piešti paveikslai
Vienas iš Pete'o Doherty paveikslų. Scanpix nuotrauka / zmones24.lt
Kalėjime sėdintis Pete‘as Doherty surengė piešinių parodą ir taip sukėlė didžiulį prieš narkotikus kovojančių organizacijų nepasitenkinimą. Jo meno kūriniai nupiešti panaudotomis adatomis ir rokerio krauju. 30 keistų kūrinių eksponuojami Paryžiuje, Chappe galerijoje. Autorius parodos atidaryme dalyvauti negalėjo, nes sėdi kalėjime. Jis nuteistas sėdėti 14 savaičių Londono kalėjime už bandomojo laikotarpio pažeidimus. Rūpesčių turinčią žvaigždę, už tai, kad naudojo nelegalias medžiagas savo kūryboje, pasmerkė prieš narkotikus kovojančios organizacijos. Viename iš kūrinių pavaizduota buvusioji Pete‘o Doherty mergina Kate Moss, o šalia iškeverzotas jo parašas. 29-erių Doherty darbai nepaliko įspūdžio ir meno ekspertams. Vienas iš jų, Davidas Westas, Londono Decima galerijos savininkas pasakė: „Jie neturi jokios meninės vertės. Jis naudojo savo kraują norėdamas sudominti, bet kai žiūri į kūrinį, tai yra, ką kiekvienas keturmetis galėtų padaryti“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius