Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Pirmieji LNK „Žvaigždžių duetus“ paliko I. Kazlauskaitė ir E. Bavikinas

Susumavus komisijos ir žiūrovų balsus paaiškėjo, kad pirmiesiems muzikinį projektą teks palikti konkurso „Mis Žemė“ dalyvei Ingridai Kazlauskaitei ir operos solistui Egidijui Bavikinui.
Foto naujienai: Pirmieji LNK „Žvaigždžių duetus“ paliko I. Kazlauskaitė ir E. Bavikinas
LNK nuotr. / zmones24.lt
Šeštadienį, antrajame LNK „Žvaigždžių duetų“ koncerte pirmą kartą šį sezoną balus duetams už pasirodymus skyrė komisija ir balsavo žiūrovai. Susumavus komisijos ir žiūrovų balsus paaiškėjo, kad pirmiesiems muzikinį projektą teks palikti konkurso „Mis Žemė“ dalyvei Ingridai Kazlauskaitei ir operos solistui Egidijui Bavikinui.

Pagal komisijos balus Ingrida Kazlauskaitė ir Egidijus Bavikinas su dar keliomis poromis dalinosi 5-8 vietas. Tačiau žiūrovai šį duetą bloškė į paskutinę vietą. Duodami vos 209 balsus, jie nusprendė, kad būtent Ingridai ir Egidijui teks atsisveikinti su projektu.

Nuo iškritimo žiūrovai išgelbėjo kitą porą – seksualiąją gruzinę, „Muzikos akademijos“ dalyvę Šoreną Džaniašvili ir dainininką Stano. Jiems ir V. Kazlausko bei Augustės duetui komisija skyrė paskutines vietas, tačiau žiūrovų balsavimas kilstelėjo į turnyrinės lentelės viršų, Šoreną ir Stano išgelbėjo devintoji vieta..

Žiūrovų ir komisijos nuomonės iš esmės neišsiskyrė. Pirmąją antrąją vietas pagal komisijos balus dalinosi LNK laidos „Abipus sienos“ vedėjas G. Leškevičius su Mia ir verslininkas Mundis su R. Ščiogolevaite.

Žiūrovai pirmąją vietą skyrė Giedriui su Mia, antrąją – Mundžiui su Rūta, trečiąją – Jolantai Paulauskienei su Merūnu.

Sususmavus komisijos ir žiūrovų balsavimus, pirmoji vieta atiteko publicistinės laidos „Abipus sienos“ vedėjo Giedriaus Leškevičiaus ir dainininkės Mios duetui, antroji – Mundžio ir R. Ščiogolevaitės, trečioji – Ruslano ir Skaivos porai.

I. Kazlauskaitę ir E. Bavikiną kitą šeštadienį pakeis nauja „Žvaigždžių duetų“ pora – aktorius Audrius Bružas ir dainininkė, merginų grupės „69 danguje“ lyderė Karina Krysko.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius