-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ramūnas Rudokas – narkobaronas?!

Pluoštinių kanapių verslas, arbatos gėrimo ceremonijos, ledo ritulys - tai tik keli iš daugelio žymaus aktoriaus užsiėmimų. Visi jie skirtingi ir visi įdomūs. Ramūnas negalėtų atsisakyti nė vieno iš jų.
Foto naujienai: Ramūnas Rudokas – narkobaronas?!
Viganto Ovadnevo nuotrauka / zmones24.lt

Vardas, pavardė: Ramūnas Rudokas.

Gimimo data, vieta: 1968 07 14, Rokiškis.

Šeima: tėtis užsiiminėjo taikomąja keramika, mama buvo pedagogė, sesuo dirba Rokiškio psichoneurologinėje ligoninėje.

Meilės nuotykiai: susižadėjęs su Indre Mišeniovaite.

Šeiminė padėtis: išsiskyręs.

Karjeros pasiekimai: Eimanto Nekrošiaus režisuoti spektakliai „Makbetas", Hamletas", „Meilė ir mirtis Veronoje",  TV laidos „Dviračio šou", „Pagauk kampą".


Pluoštinių kanapių verslas, arbatos gėrimo ceremonijos, ledo ritulys - tai tik keli iš daugelio žymaus aktoriaus užsiėmimų. Visi jie skirtingi ir visi įdomūs. Ramūnas negalėtų atsisakyti nė vieno iš jų.


Būsimasis prezidentas


Ramūnas Rudokas tikrai nesiruošia kelti savo kandidatūros ateinančiuose Prezidento rinkimuose. Vyriausybei jau uždegus žalią šviesą, netrukus turėtų būti užregistruota „Baltijos pluoštinių kanapių augintojų ir perdirbėjų asociacija", kurios prezidentu jis ir ruošiasi tapti. Aktorystės Ramūnas tikrai nesiruošia mesti - vyras tiesiog neria į dar vieną jį sudominusią sritį. Daugiau nei metus bylinėjęsis Europos Bendrijų Teisingumo (EBTT) teisme, Ramūnas bei jo draugas ir būsimasis verslo partneris Edgaras Babanovas dabar gali lengviau atsikvėpti. Jie įrodė, kad tai, kas galima Europoje, galima ir Lietuvoje. Prieš pusantrų metų šešis hektarus žemės Rokiškio rajone užsėję pluoštinėmis kanapėmis, Ramūnas bei jo partneris  tyliai juokėsi ir laukė netrukus kilsiančio skandalo. „Mes žinojome, kur lendame. Ir žinojome, kad esame teisūs. Buvo įdomu stebėti aukštų valdžios pareigūnų reakciją", - juoko nesulaiko Ramūnas.


Buvo grasinta mano šeimai


Į naująjį verslą Ramūnas ir jo draugas žiūrėjo kaip į žaidimą, bet dabar aktorius sako, kad viskas išėjo daug rimčiau. „Iš ūkininko išsinuomojome žemės sklypą, jį užsėjome pluoštinėmis kanapėmis. Jom augant, Rokiškio policininkai naktimis krūmuose su žiūronais laukdavo, kada gi atvažiuos tie „narkomanai" jų rinkti. Vežant jas perdirbti, tiek derlius, tiek technika buvo konfiskuoti. Edgaras Babanovas dar tą pačią dieną prisistatė į komisariatą ir prisiėmė visą kaltę, nes priešingu atveju būtume teisiami kaip susitarę veikdami grupuotėje. O tai neišeitų į gera. Gavau šaukimą prisistatyti į komisariatą. Per gimines Rokiškyje man buvo kone pagrasinta, kad, jei nepasirodysiu, blogai baigsis visiems. Iki tol mane mylėjusi Rokiškio spauda, pradėjo apie mane rašyti kaip apie baisų narkotikų prekeivį, kuris prie mokyklų vaikams jau dalija paketėlius su neaiškia medžiaga. Galiausiai kreipėmės į EBTT ir laimėjome. Padaryti finansiniai nuostoliai gali siekti net 100 000 litų. Dabar galvojame apie bylą moraliniams ir finansiniams nuostoliams atlyginti", - metus trukusią istoriją trumpai papasakoja aktorius.


Tikrą arbatą geriame tik mes


Dar viena Ramūno aistra - arbata. Specialią arbatą Ramūnas ir dar keli jos mėgėjai specialiai parsisiunčia iš Kinijos, Junanio provincijos. O visą kitą pasaulyje randamą arbatą Ramūnas vadina tik jos parodija, masėms skirtu produktu, kuris net neturi nieko bendra su tikrąja arbata. Iš pradžių arbatos gėrimo ceremonijomis ir tikros arbatos skoniu ne itin susižavėjęs Ramūnas, dabar skiria gerą arbatą iš jos skonio, kvapo, lapelių dydžio, formos ar spalvos. Pasak jo, gerti arbatą dviese - nepakartojamas jausmas. Su bet kuo, bet kur ir bet kaip jos gerti negalima. „Ačiū Dievui, turiu žmogų, kuris visą laiką kartu. Mano draugė Indrė yra vienintelė mergina iš visos mūsų grupės, kuri gerią arbatą kiekvieną dieną, o jeigu manęs nėra namie, ją pasidaro pati", - savo sužadėtine didžiuojasi Ramūnas. Aktorius turi du kelioninius krepšius, kuriuose telpa viskas, kas reikalinga arbatos ceremonijai atlikti. Turėdamas tokią amuniciją, jis gali gerti arbatą pačiose nuostabiausiose pasaulio vietose. Pradėjęs gerti arbatą, Ramūnas pakeitė ir gyvenimo būdą. Beveik atsisakė alkoholio ir mėsos, dabar mėgaujasi tik žvėriena ir žuvimi, jau galvoja ir mesti rūkyti.


Ekstremalaus sporto gerbėjas


Prie neįprastų Ramūno pomėgių galimą pridėti ir ledo rutulį. Jis, čiuožinėjęs nuo mažens, šį sportą iš naujo atrado prieš kelis metus ir dabar priklauso „Hockey Punks" komandai. Aktoriaus manymu, nėra didesnio malonumo, kaip iš visų jėgų iš didelio atstumo smūgiuoti į mažus vartus, saugomus didelio vartininko, ir pataikyti. Turėdamas laisvo laiko, Ramūnas visada lekia į ledo rūmus, tačiau vasarą renkasi kitokį poilsį. Vandens sportą mėgstantis aktorius dievina vandens motociklus. Šią vasarą Ramūnas žadėjo pradėti mokytis valdyti jėgos aitvarą, tačiau taip ir nerado tam laisvo laiko. Vyras ginasi, kad šiuo metu Lietuvoje itin išpopuliarėjusiu sportu susidėmėjo tikrai ne dėl mados. „Niekada nesivaikiau madingų dalykų. Jėgos aitvarai man atrodo įdomi ir ekstremali sporto šaka. Kitą vasarą aš ją tikrai išbandysiu", - pasižada Ramūnas.


Indrė Mišeniovaitė (27)


Ramūno Rudoko sužadėtinė Indrė Mišeniovaitė palaiko mylimąjį ir žavisi visais jo pomėgiais. Moteris juokauja, kad jų bendruose namuose netgi būtų galima skirti atskirą kambarį Ramūno pomėgiams, į kurį būtų galima sudėti ledo rutulio lazdas ir pačiūžas, plaukmenis, meškeres, šautuvus, dviratį ir t. t. „Man labai smagu, kad jis taip viskuo domisi. Užuot važiavęs automobiliu, Ramūna mina dviratį, sportuoja... Aš taip negalėčiau", - juokiasi Indrė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius