-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Renata Mikailionytė, Erica Jennings ir Rūta Ščiogolevaitė: motinystė veža!

Daugiau nei prieš mėnesį vaikelių susilaukusios žymios mamytės neturi laiko atsipūsti – vos spėjusios apsiprasti su nauju gyvenimo ritmu, jos skuba įsilieti į įprastą gyvenimą.
Foto naujienai: Renata Mikailionytė, Erica Jennings ir Rūta Ščiogolevaitė: motinystė veža!
Jono Staselio nuotrauka / zmones24.lt
Daugiau nei prieš mėnesį vaikelių susilaukusios žymios mamytės neturi laiko atsipūsti – vos spėjusios apsiprasti su nauju gyvenimo ritmu, jos skuba įsilieti į įprastą gyvenimą.
Paskutinę praėjusių metų dieną sūnų pagimdžiusi dainininkė Erica JENNINGS (27), rodos, jaučiasi puikiai, po gimdymo dažną moterį užpuolanti depresija jos tikrai nekankina. Gadinti nuotaikos Ericai neturėtų ir beveik nepasikeitusios kūno formos. Su kitomis muzikos „deivėmis“ renginio „Tabami goes Divas“ scenoje pasirodžiusi dainininkė švytėte švytėjo, o trumpos seksualios suknutės išryškino tai, ką ir privalo išryškinti.
Sausio 4-ąją taip pat sūnaus susilaukusi „Mados infekcijos“ prodiuserė ir modelių agentūros „Major Image Group“ bendrasavininkė Renata MIKAILIONYTĖ (34) irgi džiaugiasi galinti prisidėti prie vis didėjančios darbų gausos. Iš namų internetu ir telefonu gausybę reikalų sutvarkanti moteris jau imasi ir daugiau laiko atimančių pareigų. Praėjusią savaitę Renata tapo naujų mados pasaulio talentų paieškos konkurso „Injekcija Sobieski Uogos“ vedėja.
Sausio 13-ąją mama tapusi dainininkė Rūta ŠČIOGOLEVAITĖ (26) kol kas darbų nesiima. Tačiau „Iššūkyje žvaigždėms. Lietuvos dainų dešimtuke“ dalyvauti atsisakiusi Rūta yra nuolatinė šio projekto žiūrovė – su mylimuoju Deividu Meškausku į LRT studiją ji užsuka kiekvieną šeštadienio vakarą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius