Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Roko opera „Voro vestuvės“ – „Tele bim-bam“ gimtadienis

Nuotaikinga roko opera „Voro vestuvės“ ir jos pažiūrėti susirinkusios tūkstantinės minios ovacijomis šeštadienį buvo paminėtas mažų ir didelių mėgstamos televizijos laidos „Tele bim-bam“ aštuonioliktasis gimtadienis.
Foto naujienai: Roko opera „Voro vestuvės“ – „Tele bim-bam“ gimtadienis
Mariaus Žičiaus nuotrauka / zmones24.lt
Nuotaikinga roko opera „Voro vestuvės“ ir jos pažiūrėti susirinkusios tūkstantinės minios ovacijomis šeštadienį buvo paminėtas mažų ir didelių mėgstamos televizijos laidos „Tele bim-bam“ aštuonioliktasis gimtadienis. Tris vaikus auginanti šio televizijos projekto ir roko operos sumanytoja Neringa Čereškevičienė (41) neslėpė, kad savų atžalų gimimo dienos nebūna minimos taip triukšmingai, bet pabrėžė visada sugalvojanti ką nors netikėto. Kol kas euforiją po sėkmingo „vyriausio vaiko“ – „Tele bim-bam“ – gimtadienio išgyvenanti Neringa sakė, kad didžiausia dovana buvo matyti, kaip su jos „leliais“ – „Tele bim-bam“ mokyklėlės vaikais – bendrauja roko operoje dalyvavusios scenos žvaigždės. Po premjeros švęsdami sėkmę didžiulio projekto dalyviai suskaičiavo, kad iki kito gražaus laidos gimtadienio liko tik mažiau nei dveji metai. Juokaudami, kad dvidešimtmečiui tiktų roko opera „Grybų karas“, nieko nelaukdami pradėjo dalytis vaidmenis... Pastaruoju metu visa galva į „Voro vestuvių“ reikalus panirusi Neringa sako laukianti, kada euforiją pakeis tuštuma. Ją ji pasirengusi užpildyti šeimos ir buities reikalais: laikas keltis į namą!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius