Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sarah Jessica Parker: „Aš valgau viską“

Sarah Jessicai Parker nereikia kankintis dėl gražios figūros, bet ji nesistengia įtilpti į mažiausius dizainerių sukurtus drabužius.
Foto naujienai: Sarah Jessica Parker: „Aš valgau viską“
Scanpix nuotrauka / zmones24.lt
Sarah Jessicai Parker nereikia kankintis dėl gražios figūros ir ji nesistengia įtilpti į mažiausius dizainerių sukurtus drabužius. „Aš valgau viską,“ – sakė 43-ejų aktorė pristatydama savo naująjį filmą „Smart People“. „Aš esu tikra ėdrūnė. Jei kažkas patiekiama nemokamai, aš sąžiningai valgau viską.“ Lyg norėdama patvirtinti savo žodžius „Sekso ir miesto“ žvaigždė išvardino visą sąrašą patiekalų, kuriuos ji suvalgė per pastarąsias 48 valandas: „Praeitą vakarą aš valgiau kepsnį ir ėriuko šlaunelę. Dar šiek tiek skrudinto viščiuko, šiek tiek pupelių troškinio, pyragėlių su grietinėle, ledų ir sūrio torto. Ir tai dar ne viskas. Pirmadienį valgiau du skirtingus vaisinius pyragaičius, skrebutį, bananą, puodelį kavos ir bandelę su sūrio kremu. Tiesa, dar stiklinę šviežių apelsinų sulčių.“ Vieno dalyko tikrai nėra S. J. Parker valgiaraštyje – alkoholio. „Aš tiesiog nemoku gerti. Manęs tai neveikia. Šįvakar išgersiu taurę vyno.“ Kaipgi aktorė išsaugo savo liekną figūrą? „Turbūt tai genai,“ – mano Parker, kuri lanko pilateso treniruotes. Be to, jai nuolat tenka bėgioti paskui savo 5-metį sūnų Jamesą Wilkie Brodericką. Bet kokia tikroji jos lieknumo paslaptis? „Rūpesčiai!“ – prisipažino aktorė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius