-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Saulius Štombergas: sūnus!

Krepšininko Sauliaus ŠTOMBERGO (34) namuose jau krykštauja sūnus! Sportininkas buvo šalia žmonos Simonos (30), kai kūdikis atėjo į šį pasaulį.
Foto naujienai: Saulius Štombergas: sūnus!
Butauto Barausko nuotrauka / zmones24.lt
Krepšininko Sauliaus ŠTOMBERGO (34) namuose jau krykštauja sūnus! Sportininkas buvo šalia žmonos Simonos (30), kai kūdikis atėjo į šį pasaulį. „Dabar esu pensijoje – galiu daugiau padėti“, – šmaikštauja Saulius ir prisimena, kad kai gimė dukra Saulė (8), su šalies vyrų krepšinio rinktine dalyvavo Europos krepšinio čempionate. Nors medikai tikino, kad antroji atžala bus berniukas, kūdikiui reikalingų drabužėlių ir kitų atributų pora iš anksto nepirko. Į parduotuvę su naujagimiui būtinų daiktų sąrašu Saulius lėkė, kai sūnus jau miegojo mamos glėbyje. Šeštadienį Simona su mažyliu grįžo į namus. Dabar svarbiausia – išrinkti berniukui vardą. „Kaip pavadinti dukrą, sugalvojome spontaniškai. O sūnui tinkamo kol kas neradome“, – apie malonius šių dienų rūpesčius šypsodamasis pasakoja krepšininkas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius