Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šeimyninis duetas: Natalija ir Deivydas Zvonkai

Gegužės pradžioje Natalija ir Deivydas Zvonkai surengė bendro pirmojo albumo „Nesumeluota meilė“ pristatymą, kurį apvainikavo įspūdingas debiutinis poros koncertas.
Foto naujienai: Šeimyninis duetas: Natalija ir Deivydas Zvonkai
Foto naujienai: Šeimyninis duetas: Natalija ir Deivydas Zvonkai / zmones24.lt
Gegužės pradžioje Natalija ir Deivydas Zvonkai surengė bendro pirmojo albumo „Nesumeluota meilė“ pristatymą, kurį apvainikavo įspūdingas debiutinis poros koncertas.

Keletas faktų
Gimimo datos: Natalija – 1983 m., Deivydas – 1977 m.
Veikla – su grupe YVA Natalija išleido 3 albumus („Berniukams“, „Katytės“ ir „Blondinės“).
Deivydas Zvonkus su grupe „B‘Avarija“ išleido 10 albumų („Angelay“, „Labas“, „Kolekcija“ ir kt).

Kodėl debiutinį judviejų su Deivydu albumą pavadinote „Nesumeluota meilė“?
Todėl, kad mūsų meilė ir yra nesumeluota, tikra. Pamenu, kai tuokėmės, kokių tik gandų neišgirdome. Ir kad teku „iš reikalo“, nes esu nėščia, ir kad Deivydą į vyrus imu dėl reklamos, neva tokiu būdu noriu išgarsėti ir t. t. O paskui prognozavo mūsų skyrybas, bet visų nusivylimui jau penkiasdešimt mėnesių esame kartu (šypsosi).

Šeimos krizės jus aplenkia iš tolo?
Nesame išskirtinė pora, nes nėra namų be dūmų, tačiau juos greitai išsklaidome. Per tiek laiko „apsišlifavome“ ir abu išmokome nusileisti vienas kitam.

Turbūt iki debiutinio jūsų koncerto namai buvo virtę repeticijų sale?

Ne tik repeticijų sale, bet ir siuvykla (juokiasi). Šokėjams, kurie paįvairino mūsų duetą, pati siuvau drabužius. Tam sugaišau visą mėnesį. Šiam koncertui ruošėmės iš visos širdies. Norėjome, kad jis būtų šiltas, spalvingas ir jaukus.

Tai kas tuo metu šeimininkavo namuose?
Iki debiutinio koncerto apie buities darbus ir valgio gaminimą net minčių nekildavo. Deivydas beveik visus vakarus praleisdavo prie įrašų, aš – prie siuvimo mašinos arba abu repetuodami. Gerai, kad daug padėjo YVA mergaitės, ypač sesuo. Ne tik mus maitino, bet ir per koncertą padėjo persirengti atlikėjams. Plušo kaip tikros profesionalės: viena kojinę mauna, kita suknelę velka ar marškinius sega. Viskas vyko konvejeriu.

Po sėkmingo judviejų su Deivydu koncerto daugelis grupės YVA gerbėjų sunerimo, ar tik neapleisite grupės?
Nieko panašaus neįvyks. Kaip dainavome, taip ir dainuosime. Grupė YVA yra didžioji mano gyvenimo meilė, kurios tikrai nesiruošiu žudyti (šypsosi). Nors su Deivydu koncertuojame pusę metų, grupės pasirodymai nė kiek nenukentėjo. Dažniausiai mūsų duetą įtraukiu į grupės repertuarą. O jei ateis toks laikas, kai su Deivydu tapsime populiaresni, YVA repertuarą „priplaksiu“ prie mudviejų koncertų.

Ar nesunku dainuoti duetu su savo vyru? Juk visą laiką kartu, būnate ir blogai nusiteikę...
Priešingai, kur kas lengviau nei su svetimu žmogumi. Deivydą pažįstu kaip penkis savo pirštus, iš menkiausio gesto ar žvilgsnio galiu nuspėti, ką jis galvoja, ką ketina daryti, ką nori pasakyti. O scenoje, ypač dainuojant duetu, susiklausymas yra labai svarbu. Nors su Deivydu esame labai skirtingi, vienas kitą suprantame iš pusės žodžio. Aš nupasakoju keliais sakiniais, kokios dainos norėčiau, o jis, žiūrėk, ir atneša parašytą tekstą. Keli pataisymai ir daina yra. Su kitais prodiuseriais niekada nepasiekdavome tokių greitų rezultatų.

Artėja vasara – pats darbymetis. Gal tarp koncertų planuojate pakeliauti?
Visą vasarą – vien koncertai, todėl išvykti kur nors toliau nėra šansų. Būna, jei turime laisvą dienelę, važiuojame į vandens pramogų parką. Pasilepiname, atsigauname ir vėl į sceną. Nors praėjusią vasarą su YVA merginomis sugebėjome ištrūkti pailsėti net į Turkiją. Šią šalį esu įsimylėjusi, tai geriausia vieta poilsiui.

Dabar visi tik ir šneka apie naująjį jūsų automobilį. Turbūt norėdama išbandyti jo galimybes spaudžiate akseleratorių iki galo?
Patinka greitis, bet nelakstau kaip akis išdegusi. Mėgstu pamatuotą riziką. Negalėčiau rizikuoti nei savo, nei savo grupės merginų gyvybe. Ši „Mazda“ – trečioji. Esu ištikima šios markės automobiliams, nes yra komfortiški, patikimi, juose puiki garso izoliacija.

Nebijote tokios „gražuolės“ palikti gatvėje?
Nebijau, be to, automobilį esu apdraudusi. Na, kas jam gali nutikti?! Jei išdaužytų langą, įdėtume kitą. Daiktų nesureikšminu ir į gyvenimą žvelgiu optimistiškai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius