Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šią savaitę „TV Pagalba“ skubės į Marijampolę, Klaipėdą, Visaginą ir Raseinius

Kiekvieną darbo dieną 17.00 val. TV3 laida „TV Pagalba“ skuba į skirtingus Lietuvos kampelius, kad padėtų tiems, kurie skambina pagalbos numeriu ir juos užklupusių problemų negali išspręsti patys.
TV3 Pagalba
TV3 Pagalba / TV3 nuotr.

Šįvakar, 17.00 val. per TV3 – tragiška istorija iš Marijampolės, ją pasakos gelbėtoja Gerda. Prieš metus Vesta neteko penkiametės dukrelės. Mergaitė žuvo po automobilio ratais. Jį vairavusiam Antanui nustatytas leistinas alkoholio kiekis kraujyje – 0,16 promilės, baudžiamoji byla nutraukta. Moteris su tokiu sprendimu nesutinka. Beje, Antano šeima taip pat yra išgyvenusi tragediją – nuskendo jų trejų metukų sūnelis. Ar pavyks sutaikyti skaudžias tragedijas išgyvenusias šeimas?

Trečiadienį „TV Pagalbos“ merginos Sandra su Gerda vyks į Klaipėdos rajoną, Derseklių gyvenvietę. Joms teks sunki užduotis – atskirti, kas yra juoda, o kas – balta. Adomas, paskambinęs laidos pagalbos numeriu, tikino penkerius metus gyvenęs su moterimi santarvėje ir meilėje. Deja, ši mirė, o velionės brolis dabar neatiduoda Adomui priklausančių daiktų. Tuo tarpu brolis aiškina, kad tai Adomas jo sesę per nuolatinius girtavimus nuvarė į kapus, o daiktam išsivežti jam buvo skirtos net dvi savaitės. Kas dėl ko kaltas, 17.00 val. aiškinsis „TV Pagalba“.

Ketvirtadienį 17.00 val. TV3 laidoje – gelbėtojos Rūtos istorija. Rimantas iš Visagino kreipėsi į „TV Pagalbą“, norėdamas susigrąžinti žmoną. Pora kartu gyveno 32-ejus metus, tačiau po to, kai Regina užtiko vyrą su kita, ji prieš porą savaičių išėjo iš namų. Pats vyras tikina, kad „nieko tokio“ neįvyko, nes svetima mergina tik spėjo nusirengti... Beje, merginai – vos 21-eri. Rimantas sakosi labai mylintis savo žmoną, tačiau prisipažįsta, kad Regina jau antrą kartą jį užtinka su kita. Ar jam bus atleista?

Penktadienį „TV Pagalba“ vyks į Raseinių rajoną. Čia gelbėtoja Viltė kalbės su Danute, kuri kreipėsi į laidą tikindama, kad jos brolio vaikai gviešiasi dalies namo, kuriame visi gyvena. Istorijos herojės čia pat, senelio akivaizdoje, susipyks. Neapsikentęs senolis trenks lazda per stalą ir primins įsikarščiavusioms moterims, kad šiaip čia viskas jo rankomis statyta, viskas jam priklauso ir jam gyvam esant labai negražu jo akivaizdoje turtus dalintis...  

Tikros istorijos ir skubanti padėti „TV Pagalba“ – darbo dienomis 17.00 val. tik per TV3!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius