Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Šią savaitę „TV Pagalboje“ – sukrečiančios tikros lietuvių istorijos

TV3 eteryje kiekvieną darbo dieną 17.00 val. Egidijus Knispelis pristato tikras įvairiausiuose Lietuvos kampeliuose vykstančias istorijas, o „TV Pagalbos“ gelbėtojų komanda skuba ištiesti pagalbos ranką į laidą besikreipiantiems žmonėms.
TV3 Pagalba
TV3 Pagalba / TV3 nuotr.

Noras susitikti su dvidešimt metų nematyta motina, įtarimai dėl sutuoktinio neištikimybės, skaudžios skyrybos, prašymas susigrąžinti paskolintus pinigus ir net prarastus namus – tokie pagalbos šauksmai, ką tik pasiekė „TV Pagalbą“. Šių istorijų atomazgos ir sumanūs gelbėtojų sprendimai – jau nuo pirmadienio, rugsėjo 16-osios.

Pirmadienį TV3 eteryje – Lino, kurį prieš du dešimtmečius mama atidavė į vaikų namus, istorija. Vaikinas savo gimdytoją vėl išvydo atsitiktinai – per televizorių vienoje laidoje – ir nedelsdamas kreipėsi į „TV Pagalbos“ komandą. Linas nori ją sutikti ir paklausti: „Kodėl?“ Gelbėtojos Gerda ir Rūta po ilgų ieškojimų mamą surado ir surengė žiūrovus iki ašarų sujaudinsiančią, mamos su sūnum akistatą. Motina savo vaiko iš pirmo žvilgsnio net nepažino...

Antradienį, rugsėjo 17-ąją, trijų vaikų mamos pagalbos šauksmas: moteris įtaria, jog po 22-ejų metų santuokos jos sutuoktinis įsitaisė meilužę. Pasak moters, vyras negrįžta namo, atsiprašo iš darbo, o kantrybės taurę perpildė situacija, kai gulint lovoje sutuoktinis moterį pavadino kitos vardu! Iš pradžių vyriškis viską neigė, tačiau netrukus „TV Pagalbos“ komandos narė Viltė sužinojo, kada tariama meilužė vieši jo namuose. „Medžioklė su varovais“ prasidės 17.00 val.

Trečiadienį „TV Pagalba“ atskleis motinos ir sūnaus istoriją. Ligotas, inkstų neturintis vyras, kuriam kasdien atliekama dializė, po dvylikos santuokos metų, per kuriuos sulaukė keturių vaikų, skiriasi su žmona. Vyrą ir jo mamą moteris paliko „basus“ – net lėkštes ir šakutes susirinkus išsinešė. Tiesa, pasak daugiavaikės mamos,  pagrindinė skyrybų priežastis – nesugyvenamo charakterio uošvienė, ta pati moteris, kuri su sūnumi ir kreipėsi į „TV Pagalbą“...

Ketvirtadienį „TV Pagalbos“ komanda žiūrovus supažindins su Ramūnu. Jis pats kreipėsi į laidą, nors užsiima... neteisėta veikla – daro degtinę, dėl kurios negali atgauti paskolintų pinigų. Neteisėto degtindario demaskavimas sukels juoko žiūrovams, tačiau duos puikią pamoką, kas gali nutikti užsiimant neteisėta veikla.
 

Penktadienį, rugsėjo 20-ąją, 17.00 val. – jaudinantis pasakojimas: tėvai savo keturiems vaikams testamentu paliko tėviškę – namą ir žemę. Norėdami išvengti ilgo dokumentų tvarkymo proceso, tėviškę draugiškai užrašė vienos iš seserų vardu. Deja, ši, nieko nesakiusi, namą ir žemes... pardavė, nors tėviškėje net 52 metus gyveno jos brolis! Vyras liko be nieko.

Tikros istorijos ir visada padėti pasiruošusi „TV Pagalba“ – kasdien 17.00 val. per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius