Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Startuoja intriguojantis serialo „Daktaras Hausas” aštuntasis sezonas

Jau šiandien TV3 eteryje startuoja naujausias, aštuntasis, kultinio serialo „Daktaras Hausas“ sezonas. Charizmatiškasis daktaras vėl džiugins šmaikštumu, ironizuos ir stebins savo minties polėkiais.
Hugh Laurie seriale „Daktaras Hausas”
Hugh Laurie seriale „Daktaras Hausas” / TV3 nuotr.

Trečiadienio vakarais 22.05 val. TV3 žiūrovai stebės „Daktaro Hauso“ finalinio, paties svarbiausio sezono intrigas. Siužeto vingiai nustebins net labiau nei buvo galima tikėtis. Už tai, kad įsirėžė automobiliu į herojės Lizos Kadi namą ir sugadino jos turtą, Hausas nuteisiamas... kalėti.

Nuo bausmės jis neišsisuks – kandųjį daktarą TV3 žiūrovai tikrai išvys kalėjime! O čia viskas bus kitaip nei įprasta įnoringajam herojui: niekas neklausys jo nurodymų, nebebus iš paskos sekiojančių asistentų ir visad laukiančių pacientų. Bet Hausas išliks Hausu net ir kalėjime.

Žinoma, kalinio duona nėra labai saldi, ir daktaras trečiadienio vakarais TV3 eteryje sieks laisvės, laviruodamas ir stengdamasis elgtis kuo geriau.. Ar jam pavyks? O jei pavyks, ar sugrįžus į laisvę viskas bus kaip anksčiau? Ar jo komandos, Lizos ir Vilsono įsiūtis dėl Hauso elgesio praeis?                                                    

TV3 nuotr./Serialo „Daktaras Hausas” aktoriai
TV3 nuotr./Serialo „Daktaras Hausas” aktoriai

            

Sudėtingi išbandymai ir kova su pačiu savimi – naujausiose „Daktaro Hauso“ serijose trečiadieniais 22.05 val. tik per TV3.

Šis serialas per visą rodymo istoriją buvo nominuotas 9-iems Auksiniams gaubliams, du iš jų laimėjo, taip pat buvo pristatytas 25-iems Emmy,  iš jų 5-is laimėjo. Vaidmuo seriale „Daktaras Hausas“ aktoriui H.Laurie pelnė pasaulinę šlovę, jo herojaus įžvalgos tapo įkvėpimu daugeliui medicinos studentų, o ciniškosios Hauso frazės cituojamos visame pasaulyje.  

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius