Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Suicide DJs“ įrašė savo pirmąjį studijinį kūrinį

Sparčiai populiarėjanti aktorių-muzikantų grupė „Suicide DJs“ jau yra tapusi tikru koncertiniu fenomenu, tačiau studijiniais įrašais muzikantai savo gerbėjų nelepina.
Foto naujienai: „Suicide DJs“ įrašė savo pirmąjį studijinį kūrinį
Foto naujienai: „Suicide DJs“ įrašė savo pirmąjį studijinį kūrinį / zmones24.lt
Sparčiai populiarėjanti aktorių-muzikantų grupė „Suicide DJs“ jau yra tapusi tikru koncertiniu fenomenu, tačiau studijiniais įrašais muzikantai savo gerbėjų nelepina. Pažiūrėti šios dar tik pirmus metus gyvuojančios grupės pasirodymų susirenka pilnos salės, vis daugiau žmonių buriasi į ištikimų gerbėjų gretas, tačiau tik šį mėnesį muzikantai įrašė savo pirmąjį studijinį kūrinį. Balandžio pradžioje susirinkusi studijoje grupė „Suicide DJs“ įrašė vieną didžiausių savo koncertinės programos favoritų – dainą „The Samurai Song“. Ši nuotaikinga daina yra viena mėgstamiausių grupės koncertuose. Pasak vieno grupės vokalistų Vido Bareikio, daina „The Samurai Song“ gimė per repeticiją. „Viskas prasidėjo nuo pagrindinio motyvo, kurį pasigavo Ainis (Ainis Storpirštis – „Suicide DJs“ vokalistas ir klavišininkas – „M.P.3“ past.). Ėmėme galvoti, kas galėtų taip niūniuoti, ir per vieną repeticiją ekspromtu ėmiau kurti samurajaus istoriją. Pavyko taip, kad kitaip jau ir nebegalėjo būti“, - šypsojosi Vidas Bareikis.
Artimiausiu metu „Suicide DJs“ šiai dainai ketina filmuoti vaizdo klipą, kurį ketina pristatyti vasaros pabaigoje. Sėkmingai įrašiusi „The Samurai Song“ grupė ketina studijoje įrašyti ir daugiau savo kūrybos dainų, kurias rudenį tikisi sudėti į debiutinę kompaktinę plokštelę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius