Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Skaityti apie sportą - taip pat sportas.
Išbandyti
Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

„Švieski man vėl“ muzikiniame šou keičiasi balsavimo tvarka

Jau šį šeštadienį milžiniški pasikeitimai sudrebins TV3 šlagerių projekto „Švieski man vėl“ sceną – bus paskelbti dešimt geriausių estrados „grandų“.
Foto naujienai: „Švieski man vėl“ muzikiniame šou keičiasi balsavimo tvarka
Foto naujienai: „Švieski man vėl“ muzikiniame šou keičiasi balsavimo tvarka / zmones24.lt
Jau šį šeštadienį milžiniški pasikeitimai sudrebins TV3 šlagerių projekto „Švieski man vėl“ sceną – bus paskelbti dešimt geriausių estrados „grandų“, kurie toliau kovos dėl pagrindinio prizo „Fiat Linea“ ir geriausio šlagerio atlikėjo vardo.
„Įžengiame į antrąjį geriausio šlagerio rinkimų etapą – dabar konkurse kovos dešimt pačių geriausių, labiausiai komisijos įvertintų atlikėjų, kurie po vieną paliks mūsų šou. Kas keliaus į superfinalą, kuris vyks birželio 21 dieną, spręs ne komisija, kaip būdavo iki šiol, o žiūrovai“, – naujoves pristatė projekto prodiuseris Saulius Urbonavičius.
Mamos dienai skirtame koncerte, kuriame skambės gražiausios dainos mamai, Kristina Kazlauskaitė ir Mindaugas Stasiulis paskelbs dešimt pavardžių, kurios patenka į finalą, tad vertinimų šįkart nebus. O, kuris atlikėjas paliks finalą, po gegužės 10 dienos koncerto spręs nebe komisija, kaip būdavo anksčiau, o tik žiūrovai.
„Išklausę dešimt dainų, TV3 šou „Švieskim man vėl“ žiūrovai dešimt minučių galės balsuoti trumpuoju numeriu 1604, o balsus tiesiogiai skelbs projekto operatorė „dangietė“ Živilė. Projekto gerbėjai iškart matys, ar jų mylimi atlikėjai lieka, ar krenta, ir galės skambindami tiesiogiai įpaveikti rezultatus. Į vadinamąją repeticijų salę niekas nekeliaus ir niekas iš jos negrįš, taip pat šou jau nebeatsiras naujokų“, – apie artėjančius pasikeitimus pasakoja S. Urbonavičius.
Toks balsavimas vyks šešis šeštadienius, tad šeši atlikėjai paliks šou, o keturi iškeliaus į superfinalą.
Komisijos balsai, anksčiau turėję tiesioginę įtaką, dabar tik spręs, kurie du žiūrovų išbalsuoti atlikėjai papildys superfinalo ketvertą. Tad dėl pagrindinio prizo – automobilio ir geriausio šlagerio atlikėjo vardo kovos šeši Lietuvos estrados „grandai“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Didžiausiame Bukčių miško parke Vilniuje pasivaikščioti kviečia trys nauji maršrutai
Reklama
„Huawei FreeBuds 6i“ – iki 100 eurų kainuojančios belaidės ausinės
Reklama
Vaikų vasaros atostogoms įsibėgėjant, „Telia Play“ kino rekomendacijos vaikams ir visai šeimai
Reklama
„Įspūdžiai išliko visam gyvenimui“: TV bokštas kviečia pasivaikščioti 170 metrų aukštyje