Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Švieski man vėl“ skambės meilės prisipažinimai

Daugiau nei tris mėnesius trunkančio projekto „Švieski man vėl“ dalyviai jau šį šeštadienį savo likimą patikės gerbėjams kitapus TV3 ekranų.
Foto naujienai: „Švieski man vėl“ skambės meilės prisipažinimai
Foto naujienai: „Švieski man vėl“ skambės meilės prisipažinimai / zmones24.lt
Daugiau nei tris mėnesius trunkančio projekto „Švieski man vėl“ dalyviai jau šį šeštadienį savo likimą patikės gerbėjams kitapus TV3 ekranų. Nuo šiol komisijos vertinimai turės mažai ką lemiantį balsą, mat iki laidos pabaigos likus dešimčiai minučių žiūrovai savo simpatijas galės išreikšti balsuodami telefonu 1604. Jie ir nuspręs, kuris dalyvis turi pasitraukti iš kovos dėl pagrindinio prizo.
„Kiekvienas turime parodyti tai, ką geriausiai sugebame, nes gerbėjų balsai mums ypač svarbūs“, – prieš lipant į sceną jaudulio neslėps Simonas Donskovas.
Į didįjį finalą, kuris įvyks birželio 21-ąją, pateks tik keturi geriausieji šlagerių atlikėjai, dar du į kovą sugrąžins garbi komisija. Žinodami, jog žiūrovų balsai daug ką lemia ir, kad iškritus iš projekto į jį jau nebesugrįžtama, šį šeštadienį muzikantai scenoje atiduos visas jėgas ir sunkiai tramdys jaudulį prieš televizijos kameras. Beje, bus ir skolintų drabužių, bei meilės prisipažinimų, o grupės „Vairas“ vyrai iš kolegų sandėlio „pasiskolins“ įspūdingus instrumentus. Stebėdama dalyvių pasirodymus komisijos viešnia dainininkė Mia, neslėps susižavėjimo estrados „grandais“. Mergina prisipažins, kad po Romo Dambrausko dainos ji galėtų atiduoti jam savo ranką ir širdį.
Dainininkų pastangos atrodyti originaliais – ne veltui. Pagrindinis projekto prizas – naujasis „Fiat Linea“ automobilis ir „Šlagerių karaliaus“ titulas!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius