-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Švieski man vėl“ ves Zita iš Mažeikių

Televizijoje galima ne tik laimėti prizus, dalyvauti projektuose, bet ir nusipirkti laidų vedėjų kėdes. Bent jau taip mano garsioji Zita iš Mažeikių.
Foto naujienai: „Švieski man vėl“ ves Zita iš Mažeikių
Zita iš Mažeikių dovanų gavo laidą / zmones24.lt
Televizijoje galima ne tik laimėti prizus, dalyvauti projektuose, bet ir nusipirkti laidų vedėjų kėdes. Bent jau taip mano garsioji Zita iš Mažeikių. Todėl itin susižavėjusi TV3 muzikiniu projektu „Švieski man vėl“ mažeikiškė Zita paprašė savo gyvenimo draugo Petro, kad šis jai skirtų visą laidą. Ir ko Tarptautinės dienos proga dėl mylimosios nepadarys vyras? Zita gavo ne tik laidą, bet ir laidos vedėjos postą, iš jo „išstūmusi“ aktorę Kristiną Kazlauskaitę. „Tu dar paburbėk, Petras ir tave nupirks“, – komisijai vadovaujančiam Mindaugui Stasiuliui griežtai pareikš Zita. Aštriu liežuviu garsėjanti moteris pažers ne vieną humoro perliuką, o tiems, kurie drįs prieštarauti, grasins griežta Petro ranka. Jau šį šeštadienį 21.00 val. TV3 šlagerių paradas „Švieski man vėl“ Tarptautinės moters dienos proga bus skirtas tik dailiosios lyties atstovėms. Joms dedikuotas dainas atliks septyni projekte dalyvaujantys estrados grandai. Juos vertins ne kas kitas, o itin moteriška komisija, kurią sudarys vyrų konkurentės Rūta Morozovaitė, Nelly Paltinienė ir Irena Ulvydaitė-Snabaitienė… Ar į komisijos krėslus sėdusios atlikėjos nepraleis progos įkąsti kolegoms?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius