Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Trečiasis „Kalėjimo bėglių“ sezonas

JAV serialo „Kalėjimo bėgliai“ vieno pagrindinių vaidmenų atlikėjas Dominikas Purcellis niekada nesvajojo būti aktoriumi ir manė, kad meno žmonės, tokie kaip aktoriai, baleto šokėjai, muzikantai ir panašiai, yra keisti.
Foto naujienai: Trečiasis „Kalėjimo bėglių“ sezonas
TV3 nuotr. / zmones24.lt
JAV serialo „Kalėjimo bėgliai“ vieno pagrindinių vaidmenų atlikėjas Dominikas Purcellis niekada nesvajojo būti aktoriumi ir manė, kad meno žmonės, tokie kaip aktoriai, baleto šokėjai, muzikantai ir panašiai, yra keisti. Vis dėlto jis impulsyviai nusprendė išbandyti save vaidybos srityje ir sėkmingai filmuojasi ne viename populiariame televizijos seriale, tarp jų ir „Golden Globe“ bei „Emmy“ apdovanojimams nominuotas serialas „Kalėjimo bėgliai“.
Didžiojoje Britanijoje gimęs Dominikas Purcellis studijavo Vakarų Australijos scenos meno akademijoje kartu su „X-Men” žvaigžde Hugh Jackmanu ir Frances O’Connoru, kurį TV3 žiūrovai išvys naujame šių metų seriale „Kašmyro mafija“. Žiūrovai Dominiką Purcellį matė vaidinantį ir kito kultinio serialo „Daktaras Hausas” pirmo sezono serijose.
Trečiajame „Kalėjimo bėglių“ sezone Dominiko Purcellio herojus Linkolnas Barouzas, ankstesnėse serijose išlaisvintas brolio Maiklo Skofyldo (aktorius Wentworth Miller), veikia už kalėjimo sienų. Jis tuo pačiu metu turi padėti broliui įvykdyti pabėgimą ir išgelbėti savo pagrobtą sūnų Eldžėjų (aktorius Marshall Allman) bei Maiklo meilę Sarą Tancredi (aktorė Sarah Wayne Callies). Laikui nenumaldomai bėgant, Maiklas ir Linkolnas privalo sugalvoti, kaip susigrąžinti sau brangius žmones, sužlugdyti juos neteisėtai įkalinusią vyriausybinę organizaciją, pavadintą „Kompanija“, ir vėl įvykdyti patį neįtikėčiausią pabėgimą iš kalėjimo.
Kaip seksis broliams organizuoti pabėgimą? Kas taps jų bendrininkais vykdant šią, atrodo, neįmanomą užduotį? Su kokiomis mirtinai pavojingomis kliūtimis jie susidurs? Visa tai žiūrovai pamatys per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Užsisakykite 15min naujienlaiškius