TIK ŽMONĖS Cinema: A. Valujavičiaus filmas „Irklais per Atlantą“
Žiūrėti
Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Ūla. Kartą po dešimties metų

„Štai šitoje vietoje mes išsirikiavome eilute ir nuogi šokome į vandenį, o štai čia, pameni, iš valties valgėme serbentus?“ – plūduriuodami baidarėse į prisiminimus leidosi grupės ŽAS nariai.
Foto naujienai: Ūla. Kartą po dešimties metų
Nuotraukos iš asmeninio albumo / zmones24.lt
„Štai šitoje vietoje mes išsirikiavome eilute ir nuogi šokome į vandenį, o štai čia, pameni, iš valties valgėme serbentus?“ – plūduriuodami baidarėse į prisiminimus leidosi grupės ŽAS nariai Gidonas Šapiro (34) ir Linas Zareckas (34) bei žurnalistas Vytaras Radzevičius (40). Lygiai po dešimties metų jie vėl išsirengė į žygį Ūla. Tada, pamena, plaukė guminėmis valtimis ir tik – vyrai. Šį kartą priėmė moteris – į baidares drauge sėdo antrosios pusės. O savo draugei Godai Skačkauskaitei ir jos vyrui verslininkui Kęstučiui Girstautui kompaniją palaikė televizijos laidų vedėja Giedrė Rusytė (23).
Plaukti upe, virti valgį ant laužo ir nakvoti palapinėse miške su aštrialiežuviais vyrukais – didis išbandymas. Tačiau merginos jį puikiai išlaikė. Linas sako negalėjęs atsigėrėti, kaip lieknosios manekenės vidury upės kirto duoną su lašinukais, o vakare kabino spirgučiais ir svogūnais paskanintą grikių košę.
Sutemus vyrai su moterimis stojo į tikrą žodžių dvikovą – aistras kaitino šarados. Vyrai niekaip nesugebėjo įminti žodžio „nuomonė“, o moterims nepasidavė „skarda“. Įsiplieskusias aistras užgesino Giedrė, iš tamsos išnirusi su didžiule puokšte lauko gėlių ir pratarusi: „Aplink taip gražu, žvaigždės danguje, o mes čia pykstamės dėl niekų. Draugaukime.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius