Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vėlinių savaitgalį laidos „Kelionė pas šamaną“ premjera

Lapkričio 2-ają TV3 eteryje premjera – „Kelionė pas šamaną“. Speciali laida bus ne atsitiktinai rodoma Vėlinių savaitgalį. Laidos kūrėjai nuvyko pas ypatingų galių turinčią Estijos aiškiaregę, gyvenančią beveik už tūkstančio kilometrų nuo Vilniaus.
Anna ir Violeta Mičiulienė
Anna ir Violeta Mičiulienė / TV3 nuotr.

„Ilgai ieškojome žmogaus, nebijančio mirusiųjų pasaulio, galinčio nuspėti praeitį ir ateitį“, – sako prodiuserė Jurga Gusarovienė. Nors nėra jokių mokslinių įrodymų, kad pomirtinis gyvenimas egzistuoja, aiškiaregės žodžiai šokiruos ir privers susimąstyti. TV3 žiūrovai jau kitą šeštadienį sužinos, ką aiškiaregė „išskaitė“ žymių Lietuvos asmenybių – Kristinos Brazauskienės, Viktoro Uspaskicho, taip pat – iškeliavusių anapilin, – Vytauto Šapranausko ir Irenos Matijošaitienės – portretuose bei įtariamai nužudyto jauno studento nuotraukoje.    

„Kelis mėnesius rinkome informaciją, rekomendacijas,  kol keli žmonės lyg susitarę mums patarė susisiekti su este Anna. Tai padaryti nebuvo paprasta – tokie žmonės labai bijo provokacijų, saugo savo ramybę. Tačiau,  radus bendrų pažįstamų, ji į mūsų skambutį atsiliepė“, – pasakoja laidos prodiuserė J. Gusarovienė.

TV3 nuotr./Irena Matijošaitienė
TV3 nuotr./Irena Matijošaitienė

Mistika ir sunkiai paaiškinami dalykai prasidėjo dar neišvykus iš Lietuvos. Pirmoji kelionė buvo atidėta. „Galite planuoti, ruoštis, tačiau ši kelionė, jaučiu, neįvyks. Pas mane atvažiuosite po kelių savaičių, spalį“, – pirmą kartą kalbantis telefonu perspėjo Anna. Po pokalbio kruopščiai suplanuota kelionė staiga pradėjo byrėti – susirgo vairuotojas, sugedo filmavimo kamera, iškilo kitų problemų.  Kaip nuspėjo aiškiaregė, kelionė įvyko po kelių savaičių, spalio mėnesį...

Prie filmavimo grupės prisijungė ir aktorė, televizijos laidų vedėja Violeta Mičiulienė. Ji šią vasarą  mėnesį atostogavo Rusijoje, Sibire, ir ten susitiko su šamane. „Klaidžiojome kalnuose šešias valandas, kol radome jos namą. Vos tik atsisėdus prie keistais ženklais sužymėto stalo išgirdau, kad turiu pasirinkti, kokio mirusio man artimo žmogaus sielą noriu išsikviesti. Šiurpas kūnu nubėgo, bet ryžausi ištarti savo mamos, mirusios prieš trisdešimt metų, vardą.

Po kelių minučių šamanė pranešė, kad mamos vėlė yra su mumis, galiu jos ko nors paklausinėti. Aš klausinėjau, šamanė man atsakinėjo. Ji pasakė dalykų, apie kuriuos žinojau tik aš ir mano mama“, – TV3 premjeroje „Kelionė pas šamaną“ keistą vizitą prisimins V. Mičiulienė.

TV3 nuotr./Vytautas Šapranauskas
TV3 nuotr./Vytautas Šapranauskas

Laidos kūrėjai į kelionę pas paslaptingąją Anną į Estiją vežėsi ir keletą  žymių Lietuvos žmonių nuotraukų, kuriose  ir mus neseniai palikusios asmenybės: aktorius, ilgametis TV laidų vedėjas V. Šapranauskas, visuomenės veikėja I. Matijošaitienė.

Apie juos iki TV3 laidos filmavimo nieko negirdėjusi ir nežinojusi aiškiaregė iš karto pajuto, kad tai – mirusiųjų atvaizdai. Žymioji estė ne kartą naujos laidos kūrėjus perspėjo, kad su mirtimi reikia elgtis labai atsargiai – galima pakenkti ne tik sau, bet ir mirusiajam. I. Matijošaitienę ir V. Šapranauską ji apibūdino labai tiksliai, tarsi juos būtų daug metų gerai pažinojusi. Kokias sukrečiančias detales atskleis aiškiaregė? Ar gali būti, kad pomirtinis gyvenimas egzistuoja?

„Kelionė pas šamaną“ – jau lapkričio 2-ąją per TV3!

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius