-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vidas Blekaitis: kilogramai nebekrinta

Galiūnas Vidas Blekaitis (37) ir toliau lieja prakaitą rengdamas pasirodymus televizijos projektui „Šok su manimi", o žiūrovai jo pastangas įvertina aktyviai balsuodami.
Foto naujienai: Vidas Blekaitis: kilogramai nebekrinta
Viganto Ovadnevo nuotrauka / zmones24.lt

Galiūnas Vidas Blekaitis (37) ir toliau lieja prakaitą rengdamas pasirodymus televizijos projektui „Šok su manimi", o žiūrovai jo pastangas įvertina aktyviai balsuodami. Nors repetuoja dar dažniau - po kelias valandas kasdien, išskyrus savaitgalį, bet nebeblogsta. „Gal pradėjau geriau valgyti", - juokiasi per šokius dešimt kilogramų numetęs sportininkas. Beje, galiūnų sportas Vidui dabar - skaudi tema: jau mėnesį jis nesitreniravo, todėl bijo, kad nespės pasirengti lapkričio viduryje Kaune vyksiančiam Europos rąsto kėlimo čempionatui. „Tai - stambi auka... Ir negali vienareikšmiškai vertinti, ar ji verta šokių, - Vidas televizijos projekte įžvelgia ir teigiamų dalykų. - Tačiau iš galiūnų sporto nesitraukiu. Tai - tik trumpas sustojimas, ir malonesnis nei, tarkim, dėl traumos."

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius