Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vidmantas Urbonas plauks per Baltijos jūrą

Foto naujienai: Vidmantas Urbonas plauks per Baltijos jūrą
Vidmantas Urbonas Baltiją žada perplaukti per kelias dienas. LNK nuotr. / zmones24.lt
Puikiai pasirodęs LNK projekte „Žvaigždžių duetai" pasaulio ultratriatlono čempionas Vidmantas Urbonas neketina nuleisti rankų ir toliau meta iššūkį ne tik sau, bet ir Baltijos jūrai. Savo rekordiniu plaukimu jis nori atkreipti visuomenės dėmesį į Baltijos jūros ekologinę būklę. Kad tokio ilgio distancija bus plaukiama pirmą kartą pasaulyje, Vidmantas Urbonas pernelyg neišgyvena ir apie nesėkmes negalvoja. „Viskas yra iš anksto planuota, tam ruošiamasi, kita vertus, nemanau, kad kažko siekiant reikėtų galvoti apie tai, kas nutiks bloga", - teigė žinomas plaukikas. Šiuo metu, pasak Vidmanto Urbono, kiekvieną rytą treniruotės metu jis nuplaukia po du kilometrus.
Panevėžietis startuos iš Švedijos liepos 22 dieną ir tikisi įveikti daugiau negu du šimtus kilometrų vandeniu. Vidmantą lydės dvi jachtos su maistu, amunicija ir medicinine pagalba, kurioje plauks 15 - 18 žmonių įgula. Muzikalus sportininkas netgi plaukdamas Baltijos jūra galės klausytis jam patinkančios muzikos, mat jis turės specialiai jo kelionei po vandeniu pritaikytą muzikinį mp3 grotuvą. „Man patinka ir klasika, ir visokios kito stiliaus dainos. Svarbu, kad neįkyrėtų. Paklausysiu dešimt vieno stiliaus dainų, o paskui muzikinis stilius keisis ir taip per visą kelionę",- juokaudamas apie naujovę pasakojo Vidmantas. 
Neeilinį Vidmanto Urbono iššūkį tiesiogiai transliuos LNK televizija, todėl žiūrovai turės galimybę stebėti visą V. Urbono kelionę Baltijos jūra. Visa tai vainuos gražus žvaigždžių koncertas Palangoje prie tilto. Ar Vidmantas ten irgi dainuos? „Jeigu dar sugebėsiu pražiodyti žandikaulius ir aš dainuosiu", - puikiai nusiteikęs kalbėjo pasulio ultratriatlono čempionas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius