Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Viktorija Ruffo pirmą kartą vaidins blogietę

Pirmą kartą per tris dešimtmečius trunkančią karjerą garsi Meksikos aktorė Viktorija Ruffo (46) vaidins neigiamą personažą.
Foto naujienai: Viktorija Ruffo pirmą kartą vaidins blogietę
LNK nuotr. / zmones24.lt
Temos: 1 Muilo operos

Pirmą kartą per tris dešimtmečius trunkančią karjerą garsi Meksikos aktorė Viktorija Ruffo (46) vaidins neigiamą personažą.


Legendinės „Tiesiog Marijos" žvaigždė pradeda filmuotis naujoje novelėje „Meilės vardan" („En Nombre del Amor"). Jau kitąmet šį naujausią serialą su V. Ruffo ketina parodyti LNK televizija.


Nors aktorės gerbėjai yra įpratę matyti ją vaidinančią doras moteris, išgyvenančias sunkias gyvenimo situacijas, šį kartą Viktorijos Ruffo personažas nė iš tolo nepanašus į ankstesnius.


Seriale „Meilės vardan" aktorės herojė yra beširdė moteris, turinti psichopatinių polinkių, ji nužudo du jos bejėgei dukterėčiai, artimus žmones. Meksikos spauda abejoja, ar Ruffo sugebės parodyti nagus ir pateisinti lūkesčius.


„Manau, kad teks rizikuoti, bet aš tikiuosi, kad man, kaip aktorei, bus labai smagu. Man patinka skirtingi personažai. Vaidinti piktą personažą visada smagiau, negu doras damas", - vietos spaudai sakė Viktorija Ruffo.


Pasak legendinės aktorės, ji pati pageidavo neigiamo vaidmens.


„Aš šiek tiek jaudinuos, nes labai ilgai prašiau suvaidinti kokią nors nedorėlę, ir galiausiai man suteikė šitą progą. Stengsiuos nenuvilti" , - sakė Meksikos žvaigždė.


Žvaigždė savo darbą turi derinti ir su pirmosios damos pareigomis. Jos vyras išrinktas Pačukos meru. Omaras Fayedas yra antrasis Viktorijos vyras, su kuriuo ji prieš septynerius metus susilaukė dvynių, Viktorijos ir Anuaro. Iš pirmosios santuokos su komedijų aktoriumi ji turi sūnų Eduardo.


Naujasis V. Ruffo serialas per bus rodomas po to kai baigsis šiuo metu su ja rodoma  telenovelė „Viktorija".

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius