Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Viktoro Uspaskicho žmona Jolanta atvėrė savo širdį

Turtingiausia Lietuvos moteris, galingo koncerno savininkė ir vadovė. O gal nelaiminga vyro apgaudinėjama žmona? Koks iš tiesų Jolantos Blažytės gyvenimas, kasdienybė, laimė?
Foto naujienai: Viktoro Uspaskicho žmona Jolanta atvėrė savo širdį
Foto naujienai: Viktoro Uspaskicho žmona Jolanta atvėrė savo širdį / zmones24.lt
Turtingiausia Lietuvos moteris, Kėdainių krašto karalienė, galingo koncerno savininkė ir vadovė. O gal nelaiminga vyro apgaudinėjama žmona? Koks iš tiesų Jolantos Blažytės gyvenimas, kasdienybė, laimė?
Tik TV3 laidai „Žmonos“ ponia Jolanta atvirai papasakos apie savo gyvenimą ir aprodys tas Uspaskichų namo valdas, kurių dar nematė nė vieni žurnalistai. Darbas milžiniškame koncerne jau šešiolika metų yra itin svarbi ponios Jolantos gyvenimo dalis. Nuosavoje, kartu su vyru įkurtoje įmonėje, jai kažkada teko būti ir sekretore, ir buhaltere. Statybos inžinerijos mokslus baigusi moteris prisipažįsta – verslo žinių jai vis tiek labai trūko. Teko perskaityti daugybę knygų anglų bei vokiečių kalbomis, važinėti po seminarus. Tačiau dabar ponia Jolanta sėkmingai vadovauja daugiau nei dviem tūkstančiams žmonių.
„Kiekvienas žmogus savo gyvenime turi tam tikrų poreikių. Jeigu manieji būtų – pavalgyti, pagulėti, pasipuošti, pakeliauti ar pasilinksminti, tai aš nedirbčiau. Bet yra visai kitaip. Man reikia ir bendravimo, ir savirealizacijos, saviraiškos, pripažinimo... Aš dirbu koncerne, turiu savo veiklos sferą, atlieku tam tikras funkcijas ir esu tuo visiškai patenkinta“, – TV3 laidai „Žmonos“ pasakoja Viktoro Uspaskicho žmona Jolanta.
Ji jau priprato: labiau nei karjera ar darbai, žmonėms rūpi asmeninis jos gyvenimas. Visai nenuostabu, juk ši moteris gyvena su ryškia asmenybe. Ir Viktoro Uspaskicho vardas pastaraisiais metais mirga vis naujuose skandaluose. Visų šių įvykių sūkuryje ponia Jolanta elgėsi stebėtinai ramiai ir visai savo vyro nesmerkė. Su Viktoru Uspaskichu ponia Jolanta nugyveno septyniolika metų. Kartu susilaukė dviejų dukrų – auga keturiolikmetė Laura ir penkerių metukų Justė. TV3 laidos „Žmonos“ žurnalistai skuba paklausti – kokie iš tiesų yra dabar Viktoro ir Jolantos Uspaskichų santykiai? Ar yra tiesos kalbose, kad garsi šeima ilgą laiką buvo ant skyrybų slenksčio?
„Na žinote, kiekvienoje šeimoje būna tam tikrų konfliktų, nuomonių nesutapimų. Žodis „skyrybos“ neturėtų būti aktualiausias žodis. Svarbu, kad mes savo konfliktus išsispręsdavom labai produktyviai ir prasmingai. Aš žinau, kad tokie įsipareigojimai kaip santuoka, antspaudas pase, neturi varžyti žmogaus laisvės. Jeigu žmogui yra negerai su tuo žmogumi, kuris šalia, tai turi būti ir pokyčių jo gyvenime“, – atvirai kalba Jolanta.


Atvirumas, svetingumas ir intriguojantis pašnekesys su Viktoro Uspaskicho žmona Jolanta laidoje „Žmonos“ trečiadienį, balandžio 30 dieną, 20.35 val. tik per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius