Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Skaityti apie sportą - taip pat sportas.
Išbandyti
Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Violeta ir Vilius Tarasovai: šeimyninis trio

Kai TV3 pakvietė vesti mamoms skirtą koncertą „Tau, mama“, Violeta (33) ir Vilius (28) Tarasovai bei Violetos dukra Elinga (10) ilgai nedvejojo, ar sutikti.
Foto naujienai: Violeta ir Vilius Tarasovai: šeimyninis trio
Mariaus Žičiaus nuotrauka / zmones24.lt
Temos: 1 Vilius Tarasovas
Kai TV3 pakvietė vesti mamoms skirtą koncertą „Tau, mama“, Violeta (33) ir Vilius (28) Tarasovai bei Violetos dukra Elinga (10) ilgai nedvejojo, ar sutikti. „Buvo smagu visiems trims kartu dirbti ir repetuoti. Man labai patiko“, – neleidžia suabejoti Violeta. Vilius sako, kad ši užduotis buvusi ne iš lengvųjų, ypač jam. „Violeta – tikra profesionalė, Elinga lanko teatro klasę, tad jai vaidinti – vienas malonumas, o man, tiesą sakant, atsistoti priešais penkis tūkstančius žmonių ir jiems ne dainuoti, bet deklamuoti širdies ritmu surašytas tekstus nebuvo labai paprasta“, – neslepia atlikėjas. Vilius juokdamasis prisimena, kaip ryte pusryčiaudami su Elinga kalbėjosi apie tai, kiek verta valgyti ir kuriam pirmiau iš baimės susuks pilvą. „Bet po repeticijos atsipalaidavau ir nusiraminau“, – šypteli Vilius.
Kovo pradžioje gimus mažajai Gabrielei, Violeta per mamoms skirtą koncertą į sceną užlipo pirmą kartą, tačiau dėl to ypatingų jausmų, kokių nebūtų patyrusi anksčiau, neužplūdo: „Tiesą sakant, net nepajutau, kad buvo pertrauka. Juk dainavau iki aštunto nėštumo mėnesio, o kaip prabėgo pustrečio, nė nepajutau“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Didžiausiame Bukčių miško parke Vilniuje pasivaikščioti kviečia trys nauji maršrutai
Reklama
„Huawei FreeBuds 6i“ – iki 100 eurų kainuojančios belaidės ausinės
Reklama
Vaikų vasaros atostogoms įsibėgėjant, „Telia Play“ kino rekomendacijos vaikams ir visai šeimai
Reklama
„Įspūdžiai išliko visam gyvenimui“: TV bokštas kviečia pasivaikščioti 170 metrų aukštyje