Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Laidoje „KK2 penktadienis“ – vyro tragediją išgyvenanti Agnė Petravičienė

Apie Agnę Petravičienę Lietuva sužinojo tuo pat metu, kaip ir apie Radžį. LNK projekte „Kelias į žvaigždes“ sudalyvavusi porelė šovė į pramogų verslo aukštumas. O Agnės dainos skambėjo populiariausiųjų topuose.
Agnė Petravičienė
Agnė Petravičienė / LNK nuotr.

Tačiau prieš keletą metų Agnė staiga pasirinko visai kitą kelią ir filmavimuose pasirodydavo tik išskirtinėmis progomis. Atlikėja  visuomet labai slėpė asmeninį savo gyvenimą. Tuomet, kai dalyvavo  LNK projektuose sakė turinti gerą vyrą ir sūnų. Tačiau prieš keletą metų Lietuva sužinojo: Agnės šeima iširo. O paskui pasklido gandai, kad netrukus po pirmosios santuokos griūties, Agnė slapta ištekėjo už žinomo Alytaus verslininko bei politiko Dainiaus Miglino.

Sukūrusi antrąją šeimą, Agnė koncertavo dar mažiau. Paskatinta naujojo vyro, pasuko į politiką, planavo dalyvauti rinkimuose į Alytaus savivaldą. Tačiau kad ir kokia būtų griežta bei kategoriška, Agnė neslėpė, jog sutikusi didžiąją meilę yra labai laiminga ir mylima.

Deja, jau šį penktadienio vakarą 19.30 LNK laidoje „KK2 penktadienis“ paaiškės: naujuoju savo gyvenimu Agnė džiaugėsi trumpai.  Po baisios nelaimės jos kasdienybė virto tragedija...  41 metų Agnės vyras patyrė insultą. Nuo to laiko Agnė gyvena košmare. „Gyviems kapų nėra“, – „KK2 penktadienio“ vedėjams atsakė Agnė, paklausta, kaip išgyveno mylimo vyro tragediją.

Atviras ir skausmingas garsios moters pasakojimas – jau šį penktadienio vakarą 19.30 tik per LNK, laidoje „KK2 penktadienis“.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius