Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Skaityti apie sportą - taip pat sportas.
Išbandyti
Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Živilė Vaškytė: kalbos apie krūtinę jos neerzina!

Ji nebeslepia po drabužiais išraiškingo biusto. Ji drąsi, o pašnekovų klausinėja net pačių aštriausių klausimų, negailėti jiems replikų bei griežtesnio žodžio. Ir jai tai puikiai sekasi!
Foto naujienai: Živilė Vaškytė: kalbos apie krūtinę jos neerzina!
Viganto Ovadnevo nuotrauka / zmones24.lt

Vardas, pavardė: Živilė Vaškytė.

Gimimo data, vieta: 1981 05 25, Akmenė.

Šeima: mama - lituanistė, tėtis - inžinierius.

Šeiminė padėtis: netekėjusi.

Karjera:  žurnalistė, buvusi laidos „Labas rytas“ vedėja; šiuo metu veda laidą „Auksinė blykstė“; dirba radijo stotyje „M-1“.  


Ji nebeslepia po drabužiais išraiškingo biusto. Ji drąsi, o pašnekovų klausinėja net pačių aštriausių klausimų, negailėti jiems replikų bei griežtesnio žodžio. Ir jai tai puikiai sekasi!


Turi ir rodo


Pradėjus dirbti pramoginėje LNK laidoje „Auksinė blykstė“,  pasikeitė Živilės aprangos stilius, išryškėjo tvirtas charakteris ir žurnalistinis smalsumas. Įdomu, kuris Živilės Vaškytės personažas - rimtos ir griežtos ar laisvos ir provokuojančios - artimesnis jai pačiai. „Aš puikiai supratau, kad „Labas rytas“ nėra ta laida, kurioje galėčiau atsiskleisti. Tai laida, kuri gyvuoja jau daug metų, turi senas tradicijas. Natūralu, kad, atėjęs dirbti, privalai prisitaikyti. Aš taip ir dariau. Dabar yra kitaip: dirbu visai kitokioje laidoje, čia nesu suvaržyta, turiu daugiau laisvės, todėl galiu daugiau improvizuoti, į daugelį dalykų laidoje žiūrima su šypsena. Ir viskas. Man svarbiausia, kad žiūrovui būtų skanu ir įdomu žiūrėti“, - sako žurnalistė. Živilė puikiai supranta, kad pramoginėje laidoje reikia visai kitokių dalykų nei informacinėje. Todėl ji nepyksta ant prodiuserių, kai šie pasinaudoja nutrūkusia jos liemenėlės petnešėle ar išraiškinga krūtine reklamuodami laidą. Spaudoje ir pramoginėse televizijos laidose ne kartą  buvo aptarinėjama Živilės krūtinė, tačiau moteris to nesureikšmina ir sako, kad ji pati kalta, jog leptelėjo frazę, kurią pagavo žurnalistai. „Tikrai dėl to nepykstu ir neimu į galvą, nes puikiai žinau, kokios yra žiniasklaidos žaidimo taisyklės. Jeigu sakytų, kad per maža krūtinė, gal ir būtų skaudu, o dabar... Man ir laidos stilistai sako, jei turi -  tai rodome“, - juokiasi žurnalistė.


Gavo pasiūlymą fotografuotis apsinuoginusi


Živilė neslepia, kad po kalbų apie jos krūtinę sulaukė pasiūlymo apsinuoginusi nusifotografuoti vyrams skirto žurnalo viršeliui. Tačiau žurnalistė juokiasi, kad to tikrai niekada nedarys. „Kam man to reikia? Suprantu merginas, kurios tokiais būdais karjeros siekia, bet man to tikrai nereikia. Juk gyvename Lietuvoje, Marijos žemėje... Jei dirbu komercinėje televizijoje, tai dar nereiškia, jog bet ką galiu daryti. Man atrodo, reikia galvoti, ką darai, kad ateityje neturėtumei problemų“, - sako moteris. Paklausus, ar dėl populiarumo ir laidos reitingo sąmoningai kurtų skandalus, Živilė tikina, kad tokiems dalykams tikrai nesiryžtų. „Kiekvienas žmogus turi galimybę rinktis. Jeigu jis tokiu būdu nori patraukti dėmesį - prašau. Kiekvienas eina savo keliu. Ir tai normalu. Man priimtina kitokia darbo specifika. Jeigu neturiu meilužio, negi jį išgalvosiu, kad tik atkreipčiau spaudos dėmesį? Tikrai ne! Viskam yra ribos. Aš stengiuosi iš darbo ir asmeninio gyvenimo mišrainės nedaryti“, - sako Živilė. Televizijos laidų vedėja įsitikinusi, kad jeigu neprovokuosi žurnalistų, nesistengsi viešumoje į save bet kokia kaina atkreipti dėmesio, tai nieko ir nebus. Živilė neslepia, jog jai kur kas maloniau, kai kalbama apie jos darbą, profesionalumą, o ne kažkokius skandalus, jos kūno formas ar asmeninį gyvenimą. Dažnai Živilė žurnalistams griežtai sako, kad apie  asmeninius dalykus nekalba, tačiau jie, pasak moters, vis tiek savo nuožiūra viską parašo. Beje, dėl išgalvotų ar gerokai pagražintų dalykų „Auksinės blykstės“ vedėja nė trupučio nepyksta. „Ką darysi... Jeigu jiems taip geriau, tegul taip ir daro. Aš puikiai suprantu, kokia maža pas mus rinka ir kaip visiems reikia didesnių tiražų arba reitingų. Tie žmonės, kurių nuomonė man svarbi, jie mane puikiai pažįsta, viską apie mane žino ir man to pakanka. O kiti, jei jiems įdomu, tegul skaito“, - šypsosi žurnalistė.


Perkarusias merginas norėtų pamaitinti


Atsiradus daugiau laisvo laiko, Živilė nutarė sportuoti. Nors moteris jau lanko pilateso užsiėmimus, tačiau jai pastaruoju metu vis tiek trūksta fizinio krūvio. Živilė vėl pradėjo lankyti kinų tapybos pamokas. „Tapome specialiais dažais ant ryžių popieriaus arba šilko. Tai daug kruopštumo ir susikaupimo reikalaujantis darbas, bet man tai labai patinka. Piešdama atsipalaiduoju, užsimirštu, be to, išeinu pailsėjusi ir atsigavusi“, - įspūdžiais dalijasi Živilė. Televizijos laidų vedėja sako nesureikšminanti materialių dalykų. Jai kur kas svarbesni potyriai nei daiktai: kelionės, renginiai koncertai.

Dietomis televizijos laidų vedėja savęs nekankina. Živilė maitinasi sveikai ir sako nesuprantanti, kaip galima save alinanti dietomis. „Man nepatinka, kai iš moters lieka tik kaulai. Man priimtinas sveikos moters, o ne kaulėtos įvaizdis“. Ypač Živilė pyksta ant populiarių ir itin lieknų merginų, kurios dažnai spaudoje pasakoja, kad valgo viską. „Kam apgaudinėti mergaites ir skatinti jas badauti? Man kartais kyla noras visas tas perkarusias merginas nuvesti ir pamaitinti, kad tik vaikai nematytų ir nesiektų patys taip atrodyti. Pati turiu paauglę seserį. Nors ji dar keturiolikmetė ir lieknutė, kalbuosi su ja, kad ji pirmiausia turi pati sau patikti, mylėti save, o jei taip nebus, tai ir numesti 20 kilogramų neįpūs meilės“, - sako Živilė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Didžiausiame Bukčių miško parke Vilniuje pasivaikščioti kviečia trys nauji maršrutai
Reklama
„Huawei FreeBuds 6i“ – iki 100 eurų kainuojančios belaidės ausinės
Reklama
Vaikų vasaros atostogoms įsibėgėjant, „Telia Play“ kino rekomendacijos vaikams ir visai šeimai
Reklama
„Įspūdžiai išliko visam gyvenimui“: TV bokštas kviečia pasivaikščioti 170 metrų aukštyje