Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Skaityti apie sportą - taip pat sportas.
Išbandyti
Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Žurnalistai tampa aktoriais per Kalėdas

Žurnalistai - išradingi žmonės, tačiau pademonstruoti savo išmonę jie paprasčiausiai tingi. Tik, pasirodo, ne visada ir ne visi.
Foto naujienai: Žurnalistai tampa aktoriais per Kalėdas
Nešini gėlių puokštėmis pasveikinti kolegų atėjo žurnalistai Julius Juchnevičius ir Skirmantė Palčinskaitė. Jono Staselio nuotrauka / zmones24.lt
Žurnalistai - išradingi žmonės, tačiau pademonstruoti savo išmonę jie paprasčiausiai tingi. Tik, pasirodo, ne visada ir ne visi.
Prieš trejus metus su teisininkais, sociologais ir kitų specialybių atstovais susibūrę į kalėdinę iniciatyvą „Draugiški projektai", šie entuziastai nusprendė draugams ir bičiuliams švenčių proga padovanoti kiek neįprastą dovaną - pagal Samuilo Maršako pjesę „Katės namai" pastatytą spektaklį „Vienas vakaras". Jį režisuoti ėmėsi besilaukianti LNK žinių žurnalistė Ligita Krisiūnaitė. „Vienas garsus režisierius yra pasakęs, kad kiekvienas žmogus gali atlikti bent vieną vaidmenį net nebaigęs jokių su vaidyba susijusių mokslų", - šypsosi Ligita.
Kalėdinį spektaklį apie elito ir varguomenės santykius trupė repetavo beveik du mėnesius, o rezultatą bičiulių teismui pristatė „Lėlės" teatro scenoje, išsinuomoję ją už porą tūkstančių litų. Bet apsukrieji kolegos „į minusą nesėdo" - norintys pamatyti spektaklį įsigijo penkiolika litų kainuojančius bilietus, o ir krūva programų buvo išgraibstyta akimirksniu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Didžiausiame Bukčių miško parke Vilniuje pasivaikščioti kviečia trys nauji maršrutai
Reklama
„Huawei FreeBuds 6i“ – iki 100 eurų kainuojančios belaidės ausinės
Reklama
Vaikų vasaros atostogoms įsibėgėjant, „Telia Play“ kino rekomendacijos vaikams ir visai šeimai
Reklama
„Įspūdžiai išliko visam gyvenimui“: TV bokštas kviečia pasivaikščioti 170 metrų aukštyje