Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Žvaigždžių duetai“: kas su kuo?

„Tegul skamba žvaigždžių dainos mylimoj gimtinėj!" - sušuko Inga Jankauskaitė su Algiu Ramanausku, ir antrasis LNK muzikinio projekto „Žvaigždžių duetų" sezonas prasidėjo.
Foto naujienai: „Žvaigždžių duetai“: kas su kuo?
„Žvaigždžių duetai“: Mia tirpdė „geležinį“ Gediminą Zujų / zmones24.lt
Jau prasideda! „Tegul skamba žvaigždžių dainos mylimoj gimtinėj!" - sušuko Inga Jankauskaitė su Algiu Ramanausku, ir antrasis LNK muzikinio projekto „Žvaigždžių duetų" sezonas prasidėjo.

Scenos jaudulys, apimantis dalyvius pirmą kartą lipant į sceną - apmalšintas, pirmosios dainos - sudainuotos, pirmoji laida - nufilmuota ir eteryje pasirodys jau šį šeštadienį.

„Pristatome pirmąjį žvaigždžių duetą - Eglę Juozapaitienę ir Vytautą Juozapaitį!", - pasakė laidos vedėjai. Žiūrovai nustebo: negi šmaikštusis operos solistas, pernykštis žvaigždžių duetų vertintojas, šiemet komisijos vietą iškeitė į sceną? Bet nerimas greitai išsisklaidė: su žmona Egle atlikęs Merūno kūrinį „O, gražuole", V. Juozapaitis paliko sceną ir įsitaisė komisijos pirmininko kėdėje.

Netikėtumų būta ir daugiau: laida prasidėjo I. Jankauskaitės ir Česlovo Gabalio kūriniu „Padabada", tačiau viduryje dainos į sceną įžengė A. Ramanauskas, „išprašė“ žaviosios I. Jankauskaitės partnerį ir pats užtraukė „Padabada“ - nuo šiol I. Jankauskaitė - nebe Česlovo, o jo partnerė.

Trečią kartą visus nustebino dainininkė Mia. Kartu su partneriu Valdu Vižiniu svajingai ir šiek tiek agresyviai ji atliko dainą „Nemylėjau tavęs“. Bedainuodama Mia scenoje paliko Valdą vieną ir... nuskubėjo pas komisijos narį, muzikos prodiuserį ir kompozitorių Gediminą Zujų, pernai pelniusį „Geležinio Gedimino“ pravardę. Mia koketiškai atsisėdo jam ant kelių ir ėmė vilioti.

Po pasirodymo Mia juokavo, kad taip mėgino pelnyti komisijos nario palankumą ir gauti iš jo gerą įvertinimą. O komisijos pirmininkas V. Juozapaitis pusiau juokais pamokė Mią, esą komisijos nariai - neliečiami. „Juk nežinia, kaip baigsis Gediminui šis vakaras, jei jis neparašys Miai dešimtuko", - šmaikštavo operos solistas.
„Žvaigždžių duetai" - ilgiausias Lietuvoje muzikinis projektas, truksiantis net 21 savaitę. Projekte dalyvauja dešimt porų: stilistė Eglė Mickevičienė ir dainininkas Igoris Kofas, gydytoja Vida Uleckienė ir dainininkas Vytautas Šiškauskas, buvęs humoristas, o dabar politikas Valdas Vižinis ir dainininkė Mia, muzikos pedagogė Vaida Genytė ir dainininkas Alanas Chošnau, laidų vedėja Livija Gradauskienė ir dainininkas Radži, aktorė Larisa Kalpokaitė ir dainininkas Ovidijus Vyšniauskas, verslininkas Romas Bubnelis ir dainininkė Aistė Pilvelytė, fotomenininkas Vaidotas Grigas ir dainininkė Asta Pilypaitė, dainininkė Vilija Matačiūnaitė ir aktorius Ramūnas Rudokas, dainininkė Berneen Candice Naidoo ir aktorius Dalius Mertinas.
Peržvelgę fotogaleriją galėsite susipažinti su kiekviena pora iš arčiau.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius