Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Skaityti apie sportą - taip pat sportas.
Išbandyti
Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

„Žvaigždžių duetų“ likimas – žiūrovų rankose

LNK „Žvaigždžių duetų“ filmavimo metu komisija buvo stipriai sujaudinta pasirodymų, tad kone visiems dalyviams skyrė po maksimalų balų skaičių – aiškesnius lyderius ir autsaiderius šeštadienį išrinks televizijos žiūrovai.
Foto naujienai: „Žvaigždžių duetų“ likimas – žiūrovų rankose
Vilija dainuos "Išjunk televizorių" / zmones24.lt
LNK „Žvaigždžių duetų“ filmavimo metu komisija buvo stipriai sujaudinta pasirodymų, tad kone visiems dalyviams skyrė po maksimalų balų skaičių – aiškesnius lyderius ir autsaiderius šeštadienį išrinks televizijos žiūrovai. Šįkart laukia jaudinantis ir ypatingas vakaras. „Žvaigždžių duetų“ globėjas Vytautas Kernagis už populiariosios kūrybos profesionalumą ir kūrybiškumą neseniai tapo Nacionalinės kultūros ir meno premijos laureatu. Šia proga duetai dainuos visiems žinomas, linksmas ir lyriškas maestro dainas.
„Išjunk televizorių“, „Kai sirpsta vyšnios Suvalkijoj“, „O, disko“, „Žiemą vasarą“, „Naktelė“, „Kolorado vabalas“ – šios ir kitos V. Kernagio dainos sužavėjo ir kartais nustebindavo komisijos narius netikėta interpretacija. Be Vytauto Juozapaičio, Donato Katkaus duetus vertino teatro bei kino aktorė, V. Kernagio bendražygė „Dainos teatre“ Ilona Balsytė ir dainų kūrėjas, poetas, kompozitorius, artimas V. Kernagio bičiulis Andrius Kulikauskas. Šeštadienį žiūrovai pamatys ir ašarų, ir juoko. Komisijos nariai šįsyk negalėjo objektyviai vertinti pasirodymų, nes visos V. Kernagio dainos – itin nuoširdžios ir jausmingos. Net septyniems duetams komisija skyrė po maksimalų balų skaičių – 40. „Šįkart viską atiduodame į žiūrovų rankas“, - kalbėjo komisijos pirmininkas Vytautas Juozapaitis, rašydamas jau kelintą dešimtuką. Kurios trys poros šiek tiek atsiliko ir surinko mažiau komisijos balsų, pamatysime šeštadienį. Šįkart nei viena pora neiškris – tai atsitiks dar kitą šeštadienį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Didžiausiame Bukčių miško parke Vilniuje pasivaikščioti kviečia trys nauji maršrutai
Reklama
„Huawei FreeBuds 6i“ – iki 100 eurų kainuojančios belaidės ausinės
Reklama
Vaikų vasaros atostogoms įsibėgėjant, „Telia Play“ kino rekomendacijos vaikams ir visai šeimai
Reklama
„Įspūdžiai išliko visam gyvenimui“: TV bokštas kviečia pasivaikščioti 170 metrų aukštyje