Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dainininkė Mia apie „Euroviziją“: „Šis konkursas yra nenuspėjamas“

Dainininkė Mia (tikras vardas – Vilija Pilibaitytė) įsitikinusi: Donatas Montvydas yra pats tinkamiausias atstovauti Lietuvai „Eurovizijos“ konkurse. Vis dėlto, anot atlikėjos, nepaisant D.Montvydo talento, nuspėti, kaip jam pasiseks konkurse, neįmanoma.
Mia
Mia / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Kalbėdama apie D.Montvydą Mia negaili gražių žodžių. „Kiek pažįstu Donatą galiu pasakyti, kad visi jo pasirodymai yra puikūs“, – tikino atlikėja. Anot jos, šio dainininko gabumais abejoti neverta.

Mia teigė, jog D.Montvydo pasirodymui negalėtų sutrikdyti niekas ir reiškia didelį pasitikėjimą dainininku. „Kai žmogus išeina į sceną, viską lemia jo charizma. Pasidaro nesvarbu, kokio dydžio yra scena ir kiek žmonių jį stebi“, – sakė moteris ir pabrėžė, kad D.Montvydo charizmatiškumas yra išskirtinis.

Vis dėlto kaip atlikėjui pasiseks konkurse, Mia nesiryžo spėlioti. „Labai sunku prognozuoti, kas nutiks „Eurovizijoje“. Kiekvienais metais šis konkursas yra nenuspėjamas – nežinai, kas yra gerai ir kas – blogai. Juk buvo daug atvejų, kai siuntėme neblogus atstovus, tačiau nežinojome, kokie bus konkurentai“, – prisiminė ji.  Anot dainininkės, kartais net labai geras pasirodymas ir puikus atlikėjo vokalas nepadeda – atstovas atsiduria paskutiniųjų gretose.

Vis dėlto Mia D.Montvydui linki didžiausios sėkmės. „Labai nuoširdžiai linkėčiau Donatui patekti į finalą. Manau, jis vertas atsidurti geriausiųjų dešimtuke. Visgi tiksliai nuspėti, kaip mums pasiseks, nėra įmanoma“, – sakė ji.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius