Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Eurovizijos“ atidaryme – Suomijos atstovo „striptizas“: „Scenai turiu dar geresnes kelnaites“

Sekmadienio popietę Malmėje vykusiame „Eurovizijos“ atidaryme turkio spalvos kilimu žengė konkurso dalyviai, kurie siekė į save atkreipti kuo daugiau dėmesio ir pelnyti žiūrovų simpatijas. Aplinkiniai pro akis tikrai nepraleido skandalingųjų Suomijos atstovų „Windows95Man“. Vienas iš grupės narių net nusimovė šortus ir pademonstravo apatinius!

Euroviziniais išsišokėliais dažnai vadinama suomių grupė „Windows95man“ savo originalumu išsiskiria ne tik scenoje. Žengdami „Eurovizijos“ atidarymo turkio spalvos kilimu, jie nevengė demonstruoti itin drąsių stiliaus sprendimų. O Žmonės.lt interviu metu vienas narys net nusimovė šortus.

Stop kadras/Suomiai „Windows95man“
Stop kadras/Suomiai „Windows95man“

„Mano odinės striukės pamušale yra mūsų dainos „No Rules!“ pavadinimas, o po šortais – karštos kelnaitės. Šitos kelnaitės yra mano pakaitinės, nes pagrindinėje scenoje būsiu su dar geresnėmis – užsidėsiu kūno spalvos apatinius“, – portalui Žmonės.lt sakė nusirenginėdamas vienas iš grupės „Windows95man“ narių Teemu’as Keisteris.

O štai pagrindinis vokalistas Henris Piispanenu’as buvo kuklesnis. Jis pasipuošė džinsinės medžiagos švarku ir kelnėmis. O įvaizdį užbaigė pasirinkdamas spalvotus akinius nuo saulės.

Stop kadras/Suomiai „Windows95man“
Stop kadras/Suomiai „Windows95man“

Žmonės.lt primena, kad grupės „Windows95man“ pergalė Suomijos atrankoje tapo netikėta net patiems atlikėjams, nes didžiausia vakaro favorite buvo Sara Siipola su daina „Paskana“, o ir iš komisijos grupė sulaukė nemažai aštrios kritikos.

Ant Turkio kilimo – „Eurovizijos“ žvaigždžių įvaizdžiai: nuogybės, vampyrai ir blizgučiai:

VIDEO: Ant Turkio kilimo – „Eurovizijos” žvaigždžių įvaizdžiai: nuogybės, vampyrai ir blizgučiai

Suomijos atstovai „Windows95man“ su daina „No Rules!“ didžiojoje „Eurovizijos“ scenoje pasirodys gegužės 7-ąją dieną. Jie, kaip ir Silvester Belt, varžysis pirmajame atrankos etape. „Windows95man“ dainą atliks dešimtuoju numeriu.

VIDEO: Windows95man - No Rules! (Music Video) // UMK24

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius