Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Eurovizijos“ atradimu vadinami „Shower“ nustebino: pakeistas įvaizdis ir „slaptas“ nusiraminimo būdas

Nacionalinės „Eurovizijos“ atradimu vadinama grupė „Shower“ šeštadienį atvyko į Klaipėdos „Švyturio“ areną. Generalinės repeticijos metu vaikinai pademonstravo naują klasišką įvaizdį, o taip tap pat atskleidė, kurio nario širdis vis dar laisva.
„Shower“ po generalinės „Eurovizijos“ atrankų finalo repeticijos
„Shower“ po generalinės „Eurovizijos“ atrankų finalo repeticijos / Žmonės.lt nuotr.

Generalinės repeticijos metu „Shower“ į „Eurovizijos“ sceną lipo pasidabinę juodais drabužiais.

„Sulaukėme komentarų dėl savo įvaizdžio po pusfinalio pasirodymo, tačiau ir patys norėjome tobulėti ir žiūrėti, kas mums tinka. Manau, kad to stiliaus dar ieškosime toliau“, – po repeticijos portalui Žmonės.lt sakė vaikinai.

Paklausti, kodėl pasirinko būtent juodą spalvą, grupės nariai išliko šmaikštūs: „Klasika, kitos spalvos mums taip netinka kaip juoda“.

Vaikinai atskleidė, kad finalinis pasirodymas skirsis nuo to, kurį žiūrovai matė pirmą kartą. „Kai atėjome į pusfinalį buvome visiškai žali, o dabar per tą laiką iki finalo idėja nepasikeitė, pasikeitė tik jos įgyvendinimas ant scenos“, – sakė jie.

„Norime gerai pasirodyti, nesame populiariausios scenos žinovai, bet šiandien bandysime pasirodyti geriausiai, kaip tik galime“, – pridūrė.

Žmonės.lt nuotr./„Shower“ po generalinės „Eurovizijos“ atrankų finalo repeticijos
Žmonės.lt nuotr./„Shower“ po generalinės „Eurovizijos“ atrankų finalo repeticijos

Didelio žiūrovų palaikymo sulaukianti grupė atskleidė, kad į finalą jų palaikyti atvyko tėvai ir antrosios pusės. Tiesa, vaikinai atskleidė ir kurio grupės nario širdis vis dar laisva.

„Kas turi širdies drauges, jos ir palaikys, o kai kas neturi. Kol kas jis laisvas“, – juokėsi vaikinai ir patapšnojo per petį grupės vokalistui Simonui Krukoniui.

Taip pat grupės nariai atskleidė, kad finale jaučiasi ramūs. „Turime metodų, kaip nusiraminti, bet jie yra slapti“, – intrigavo grupė ir išskubėjo ruoštis lemiamui finalo pasirodymui.

Portalas Žmonės.lt kviečia dalyvauti apklausoje ir išsakyti nuomonę, kas turėtų tapti Lietuvos atstovu didžiojoje „Eurovizijoje“?

VIDEO: SHOWER - IMPOSSIBLE (Official Music Video) (Eurovision 2024)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius