Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Eurovizinę dainą pristatantis atlikėjas Antturi ragina išsilaisvinti: „Tai himnas drąsai“

Šeštadienį nacionalinėje „Eurovizijos“ atrankoje pamatysime praėjusiais metais muzikiniame TV šou „X Faktorius“ antrą vietą užėmusio dainininko Rimvydo Matukyno-Antturi pasirodymą su daina „I Gotta Do“. Po sėkmingo singlo „Nepamiršau“ tai bus antras bendras šio atlikėjo ir žinomo muzikos prodiuserio Žeraldo Povilaičio darbas.
Antturi
Antturi / Asmeninio albumo nuotr.

„Ši daina yra apie išsilaisvinimą nuo sunkių praeities patirčių. Noras pažinti save ir pasaulį“, – kalbėjo atlikėjas Antturi.

Paklaustas, kam skirta ši daina, atlikėjas atsakė – tiems, kuriuos aplanko klausimai: kokia yra viso ko prasmė, koks tikslas? Dėl ko gyvena ir daro tai, ką daro?

Pasiklausykite dalį dainos „I Gotta Do“:

VIDEO: ANTTURI - I GOTTA DO (teaser)

„Mes visi gauname galimybę ką nors keisti, ieškoti iš naujo. Ši daina – tai vidinės drąsos paieškos tam, kad galėtume gyventi platų ir laisvą gyvenimą. Tai himnas drąsai, norui tobulėti, išdrįsti keisti dalykus savo gyvenime“, – tvirtino Antturi.

Kaip rašoma pranešime spaudai, atlikėjo Antturi pasirodymą lydi šiuolaikiški vizualiniai sprendimai, jie sustiprina dainos žinutę ir suteikia jaunatvišką bei pozityvią emociją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius