Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Eurovizinį kūrinį „101“ pristatanti Vilija: „Ši daina – dovana sau pačiai“

Po ilgos pertraukos dainininkė ir aktorė VILIJA pristato savo naują kūrinį „101“. Daina, kaip sako pati muzikos ir teksto autorė, yra dovana jai pačiai: „Dievas man davė Kūrybos dovaną ir ji man duodama tam, kad ja dalinčiausi su kitais ir dovanočiau tiems, kam jos reikia. Gal tai bus vienas vienintelis žmogus, su kuriuo mano muzika surezonuos, – vadinasi, ji skirta būtent Tam Vienam. O gal ir 101-am“.
Vilija Matačiūnaitė
Vilija / @fotoalibi - @ellyjurelly nuotr.

Dainos „101“ prodiuseriu tapo žinomas Lietuvos muzikos pasaulyje kūrėjas ir muzikantas Leonas Somovas, su kuriuo Vilijai dirbti teko pirmą kartą. Kaip teigia atlikėja, su šiuo prodiuseriu jau seniai norėjo sukurti kažką bendra ir džiaugiasi, kad Leonui patiko jos sukurta daina ir jis su malonumu sutiko prisidėti prie tolesnio kūrybinio proceso, apipavidalindamas kūrinį savo muzikinėmis spalvomis.

Justino Stacevičiaus / LRT nuotr./Vilija
Justino Stacevičiaus / LRT nuotr./Vilija

Vilija sako, kad dainą rašė su tikslu, jog tai taps duetu, bet dėl susiklosčiusių aplinkybių šiam neįvykus, nusprendė ją pasilikti sau ir pasiūlyti šių metų LRT „Eurovizijos“ atrankai „Pabandom iš naujo! 2022“, kur buvo teigiamai įvertinta komisijos narių ir pateko į kitą etapą – laidos pusfinalį.

Dainos tekstas parašytas lietuvių kalba, tad Vilija tikisi, jog žmonėms bus suprantama ir malonu klausytis to, ką kiekvienas gali lengvai suprasti.

Dainos leidybos darbus iš dalies finansuoja asociacija LATGA ir, kaip viliasi pati dainininkė, šio bendradarbiavimo numatoma pasekmė – dar daugiau naujų kūrinių ir dar daugiau muzikinių dovanų.

VIDEO: VILIJA 101

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius