Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Intriga išsklaidyta: britų grupės „Years & Years“ žvaigždė pagaliau pristatė dainą „Eurovizijai“

Buvęs britų popgrupės „Years & Years“ vokalistas Olly Alexanderis pristatė savo debiutinį solo singlą „Dizzy“. Šio kūrinio ypatingai laukė ne tik atlikėjo gerbėjai, bet ir visa Jungtinė Karalystė – ši daina jau gegužę atstovaus šaliai 68-ajame „Eurovizijos“ dainų konkurse Malmėje.
Olly Alexanderis
Olly Alexanderis / „Universal Music Group“ ir „Instagram“ nuotr.

Tiems, kurie jo nepažįsta, o tokių turbūt labai mažai, O.Alexanderis pasaulyje žinomas dėl didžiulio populiarumo sulaukusios grupės „Years & Years“, su kuria jau buvo spėjęs užkariauti Jungtinės Karalystės ir kitų šalių topų viršūnes, rašo „Eurovision World“. Jo kūrybos sąraše taip pat puikuojasi duetai su Kylie Minogue, Tove Lo ir net Eltonu Johnu.

Vis dėlto pasiruošęs solinei karjerai, Olly priėmė iššūkį atstovauti savo šaliai ir išleido „Eurovizijos“ konkursui skirtą kūrinį „Dizzy“.

Ši daina buvo parašyta paties Olly kartu su muzikos kūrėju Danny L.Harle'u.

Kaip pasakojo pats O.Alexanderis, eurovizinė daina – apie emocijų pliūpsnį, aplankantį sutikus žmogų, kuris tavo pasaulį apverčia aukštyn kojomis.

„Years & Years“ žvaigždės dainos „Eurovizijos“ gerbėjai labai laukė. Garsųjį alikėją laikė šių metų favoritu nugalėti konkurse.

VIDEO: Olly Alexander - Dizzy (Official Video)

„Eurovizijos“ dainų konkursas Malmėje įvyks gegužės 7-11 dienomis. Jungtinės Karalystės transliuotojas BBC yra vienas didžiųjų „Eurovizijos" rėmėjų, tad O.Aleksanderis iškart pasirodys konkurso finale, kuris vyks gegužės 11 dieną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius