Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Kas gero Eurovizijoje“ – Evgenya Redko: Šveicarijos Nemo, estų „narkotikai“ ir Ukrainos dvasia

Iki didžiosios „Eurovizijos“ lieka vis mažiau laiko – kol atlikėjai ruošiasi kelionei į Malmę, konkurso fanai klauso dainų ir dalijasi savo prognozėmis. 15min laidoje „Kas gero Eurovizijoje“ žavingoji dainininkė, dainų autorė Evgenya Redko taip pat pasidalino savo nuomone ir įvertino penkių šalių pasirodymus.
Evgenya Redko ir Beatričė Staniūnaitė laidoje „Kas gero Eurovizijoje?“
Evgenya Redko ir Beatričė Staniūnaitė laidoje „Kas gero Eurovizijoje?“ / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Artėjant laukiamiausiam metų muzikos renginiui Europoje, 15min eteryje serviruoja laidą „Kas gero Eurovizijoje“, kurioje laidos vedėja, žurnalistė Beatričė Staniūnaitė su ryškiais pašnekovais apžvelgia konkurse dalyvaujančių šalių pasirodymus.

Trečioje laidoje sudalyvavo dainininkė, dainų autorė Evgenya Redko, kuriai teko vertinti Šveicarijos, Portugalijos, Estijos, Italijos bei Ukrainos pasirodymus.

Žiūrėkite visą laidą:

VIDEO: „Kas gero Eurovizijoje“ – Evgenya Redko: Ukrainos dvasia, skandalingi estai ir Šveicarijos Nemo

Laidą „Kas gero Eurovizijoje“ žiūrėkite antradieniais ir ketvirtadieniais, 15min portale ir 15min YouTube kanale. Šiemet laidoje „Kas gero Eurovizijoje“ naują gūsį įneša būtent Justo Pečeliūno apžvalgos, kuriose jis dalijasi savo nuomone apie „Eurovizijos“ pasirodymus. Jo kritika ir pagyras žiūrovai girdės kiekvienos laidos metu.

Lukas Balandis / BNS nuotr./Laidoje „Kas gero „Eurovizijoje“ – Evgenya Redko
Lukas Balandis / BNS nuotr./Laidoje „Kas gero „Eurovizijoje“ – Evgenya Redko

Žiūrovams – galimybė laimėti kelialapį į Švediją

Laidos metu „Eurovizijos“ gerbėjai galės išgirsti ne tik pašnekovų nuomones apie pasirodymus, aštrias eksperto Justo Pečeliūno apžvalgas, bet ir laimėti kelialapius keltu į Švediją.

Tiems, kurie nori pasinerti į „Eurovizijos“ siautulį ir pamatyti, kaip miestas pasikeičia per didžiausią Europoje dainų šventę, laidos rėmėjas keltų operatorius DFDS parengė staigmeną. Netgi dvi! Du laimingieji Švediją šiemet galės pasiekti patogiau – DFDS jiems padovanos dvigubus kelto bilietus. Jiems bus padovanoti kelto bilietai į abi puses, vieta automobiliui ir aukščiausios klasės Commodore kajutė.

Skirmanto Lisausko nuotr./Beatričė Staniūnaitė laidoje „Kas gero Eurovizijoje?“
Skirmanto Lisausko nuotr./Beatričė Staniūnaitė laidoje „Kas gero Eurovizijoje?“

Viskas, ką reikės padaryti, tai atsakyti į 15min rubrikos „Ar žinai?“ paruoštą klausimą. Kiekvienos laidos pabaigoje laidos vedėja žiūrovams užduos klausimą, o į jį atsakiusieji teisingai – bus apdovanoti. Atsakymus žiūrovai gali siųsti el.paštu konkursas@15min.lt.

O tam, kad laida neprailgtų ir atsakymai į klausimus galvotųsi lengviau, kviečiame atsigaivinti su laidos rėmėjų „DLight“ produkcija – granatų ir energinio gėrimo skonio pirmuoju nealkoholiniu alaus kokteiliu.

Primename, kad 68-asis „Eurovizijos“ dainų konkursas šiemet vyks Malmės arenoje, Švedijoje gegužės 7–11 dienomis. Tokią teisę Švedijai iškovojo Loreen, laimėjusi šį konkursą 2023 metais.

Šiemet dainų konkurse dalyvaus Lietuvos atstovas Silvester Belt su jau virusine spėjusia tapti daina „Luktelk“. Kaip teigiama oficialioje konkurso svetainėje Eurovision.tv, jaunasis atlikėjas turėtų pasirodyti pirmajame pusfinalyje trečias.

Per 29-erius dalyvavimo „Eurovizijoje“ metus galime pasigirti iki šiol aukščiausiu Lietuvos pasiekimu – šeštąja vieta. 2006-aisiais ją laimėti pavyko grupei „LT United“ su daina „We Are The Winners“.

Galbūt „Luktelk“ pakels ant kojų Europą ir šiemet būsime pirmi? Sekite „Eurovizijos“ naujienas portale 15min ir Žmonės.lt.

Fotogalerija:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius