Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Maitins Sashą Son(g)

Spaudoje pasirodžius straipsnių, kaip nelengva šių dienų sąlygomis Sashai Son(g), „Cancan pizza“ ir „Delano“ nusprendė padėti jaunam Lietuvos muzikantui taip, kaip gali – maistu.
Sasha Son
Sasha Son(g) / Organizatorių nuotr.

Eglė Rudokaitė, minėtų maitinimo įstaigų rinkodaros vadybininkė, pasakojo: „Tiek mane asmeniškai, tiek visą mūsų įmonę sujaudino ši žinia, todėl ilgai nedvejoję nusprendėme, jog galime paremti mūsų atlikėją, kuris jau kitą mėnesį atstovaus Lietuvai „Eurovizijos“ dainų konkurse. Mielai kviečiame Sashą Son(g) nemokamai pietauti mūsų tinklo picerijose iki „Eurovizijos“, kurioje, mes tikime, jam pasiseks.“

Moteris tikino puikiai suprantanti ir kitų lankytojų situaciją ir esą nori ją palengvinti. „Ieškodami daugiau būdų, kaip tai padaryti, nuo šios savaitės pradėsime naują iniciatyvą savo tinkle – „Už geras idėjas – geras maistas“. Šios iniciatyvos esmė yra atviras kvietimas visiems mūsų lankytojams teikti savo idėjas ir pasiūlymus, kaip jiems pavyksta taupiai ir skaniai maitintis mūsų tinkle. Idėjų lauksime visomis formomis –  nuo rašinių iki vaizdo klipų“, – kalbėjo vadybininkė.

Moteris pasakojo, jog gegužę iš visų atsiųstų idėjų išrinks 50 geriausių ir jų autoriams padovanos galimybę nemokamai apsilankyti picerijose „Cancan pizza“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius